Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Клиперси моментално екипа број 1 во Нба. Единствениот тим засега што го имаат завршено полувремето со 70+ поени, и тоа 2 пати.
Ќе видиме не се знае.Али зошто ја чуваат силата ? Или се гушат сите ѕвезди во купот собрани и дефанзивно се тапа? И пред да почне сезоната јас велев дека ГС ќе доминираат али засега воопшто не сум импресиониран од нивната игра и нема никакво УаУ тука. Пак ќе речам,долга е сезоната не се знае,или ете ти како што велиш кога ќе има потреба за замарање ќе видиме што ќе бидне.Добар почеток имаат но не се никако најдобри според мене. Голден Стејт игра со 70-80% од силата, ко ќе има потреба за замарање ке збеснат Кари, Дурент и компанија.
Ќе видиме не се знае.Али зошто ја чуваат силата ? Или се гушат сите ѕвезди во купот собрани и дефанзивно се тапа? И пред да почне сезоната јас велев дека ГС ќе доминираат али засега воопшто не сум импресиониран од нивната игра и нема никакво УаУ тука. Пак ќе речам,долга е сезоната не се знае,или ете ти како што велиш кога ќе има потреба за замарање ќе видиме што ќе бидне.

Леброн одмарамоменталниов состав на Кавс би губел од пола euroleague тимови