Aко не тепа македонската Сношти минав (една од најубајте песни за начукување) или ај во краен случај Мечето Ушко, че поднесам предлог закон да се забранат Кајгана Сонг Контестите во Собрание ито.
И би ве замолил малку да ја потсредите листата во Kajgana Song Contest History темата. По неколкупати се повторуваат истите избори, template-от според кој се пишуваа победниците е нарушен, од KSC 68 до KSC 78 не ги ни пишува темите на изборите... Вака кога ја гледам срам ме фаќа. Не за друго, туку дека јас ја бев отворил. Да можев, ќе подзачистев јас, вака ве замолувам вас - @.Sky. , @Erich Zann + ако има уште некој кој може.
10 - KSC #40 - Најдобар починат Музичар - @DaniBMW - The Doors-Light My Fire 9 - KSC #39 - Најдобар Македонски Албум - @Annik Honoré - Arhangel - Heart Core 8 - KSC #41 - Unplugged song - @ob1 - Pink Floyd - Wish you were here 7 - KSC #57 - Македонска изворна/староградска музика - @CafeDelMar - Сношти минав покрај вази 6 - KSC #87 - Македонска инструментална музика - @Löwe - Leb i Sol - Bistra voda 5 - KSC #54 - Реге - @CafeDelMar - Bob Marley - Redemption Song 4 - KSC #49 - Хејт песна - @AniMagus - Rage Against The Machine - Killing In The Name 3 - KSC #51 - Кафанска песна - @Morgan Freeman - Еfto Pupinoski - Tugja si beskrajno 2 - KSC #44 - Најдобар спот - @Kasabian - Red Hot Chili Peppers - Californication 1 - KSC #76 - @Doc Holliday- Мечето ушко
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.