Мустаќите се повторно во мода

Член од
22 април 2008
Мислења
142
Поени од реакции
17
Joj, знам еден Том Селек (без брада, само бркови)-генгста фазон типац со црна коврџава косица, црни ролки и црни капути.
Стварно сексуљаво му стојат брковите.
Иако свесно алудира на фалусен момент:icon_lol:

B. Boop

Princ: Најозбилна...
Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
Боцкаво-иритирачка мода :smir:. Визуелно не изгледа лошо, ама пак не кај секого. Се надевам дека нема масовно да бидете модерни. :)

M

MIL

Гостин
Ja i mustaki mislam :helou: nikad ne bi nosel licno jas edino ako me mrzi da se sredam,a mene ne me mrzelo bas mi e film da se sreduvam :vozbud:a i devojka mi kako ke iskomentira me zanima a znam deka ke e :nenene: POMISLUJ :icon_lol:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Абе мода не-мода, пак изгледаат лошо.
Дури и на Бред Пит.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Сигруно се страшно секси кога пие пиво, или јаде нешто, па пената и мрснотијата од храната остануваат на бркот.
Онака, средновековно-викиншки секси:drk:

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114

Да, да сигурно му сметале кога издупил 10 000 женски. :kesa:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Абе ни на овој не му сметаа

Али не легнуваа со нив ради мустаќите. Пошо и кофа гомна да си истурат на фацата, пак ќе имаат на лагер цури.

Па, све дур не станеш ко нив у однос на слава и пари, брковите само ќе направат да личиш ко redneck и да бидеш одбивен.

С

Сатори

Гостин
Мојата најголема предрасуда за машкиот пол: „Маж не е маж без брада, бркови!“ Што сака нека биде, ама нека има машкост бре, нека се познае челична машка рака, дури и само физички.:pipi:

Сепак, ајм хевинг мај хоупс ап за трендов!:vozbud:

Спирка

Чорбаџиска Кучка
Член од
1 октомври 2008
Мислења
394
Поени од реакции
14
Мојата најголема предрасуда за машкиот пол: „Маж не е маж без брада, бркови!“ Што сака нека биде, ама нека има машкост бре, нека се познае челична машка рака, дури и само физички.:pipi:

Сепак, ајм хевинг мај хоупс ап за трендов!:vozbud:
Тотално се согласувам со тебе. Убаво кажано. Мажите треба да изгледаат малку диво, за да не привлечат да ги скротиме, а тоа најдобро се постигнува со мустаќи и брада.:)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Ја би си пуштил чисто за коа ќе ми помине црна мачка пред мене да се фатам за брк, пошо тројка сум на глаа. А се важи фаќање за брк?:icon_lol::icon_lol::icon_lol: за суеверието?

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
стварно не ми е јасно една работа
зошто се што ке прочитам во весник или видам на тв, под итно се лупа на кајгана, без да се размисли што е и дали заслужува внимание
колку само тоа фали креативност у голем дел од членовите тоа е чудо:uvo:
срамота

D

Delux

Гостин
јас од ко памтам модата не згаснала на брковите,бар не за мене...најверојатно од навика заборавам да избричам брковите:)

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879

Кога може Махир, може секој.

Иако јас повеќе сум за ДедоИљовски бркови, јуначки.

Инаку, жени...немојте да кенкате за брковите...при кунинглингус, жени шо пробале, викаат било поубаво.

Kajgana Shop

На врв Bottom