Музички инструменти

Worf

Leader of the High Council
Член од
1 мај 2006
Мислења
413
Поени од реакции
4
Емиии свирам како не сум свирел! Еве vardarce нека каже!:wink: Прва љубов ми се тапаните, НО поради комшииве морав да се префрлам на помалку бучен инструмент и си одбрав гитара! И шубаво ми е сеа!

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
На клавир иако неам свирено бог знае од кога али 6 години свирев... на синтисајзер свирам сеа али комерцијалки, неам седнато класика да иссвирам. А сеа намислив да учам гитара, знам некоја песничка али се решив да ја учам скроз. Хармоника знам, блок флејта, виолина знам али за к*р не ме бива, и то. Заклучок: треба да се држам за пеење, за тоа бар ме бива.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
бр бр Бебе....музикална си била....јас сега за сега на клавир сум супер,блок флејта сум добар и гитара по дуровите по некоја песна знам...сентисајзер свирам забавни мелодии...и хармоника уште кога бев мал ме научија по малку ама сега една нота не знам да отсвирам...усна хармоника знам по нешто ама тоа многу тешко иде а виолина знам да ги скинам жиците...за пеење сум добар само на славни песни ама да ми дадат по ноти да читам :nesvest:

NIKA

F.B.I (Fausse Bonne Idée)
Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
Ко мала учев на пиано да свирам но пред да се запишам во гимназија напуштив зашо требаше да заминам од родното место а пак не сакав...та не учев повеке....сега пак во студентските ми денови зев па пак почнав ко за кејф ем пиано ем гитара....а по дома и на хармоника теглам по малку....ако најдев дома друг инструмен сигурно и него ке го научев...но нема....
И многу ми кеј на виолина да свирам ама професорката ми кажа дека за тоа требало да се сетам од помала...вака веке годините ми се многу сега да почнувам...макар и што сум слухарка се што ке чујам одма го фаќам (за рака за нога)...
Како и да е....

Xokaido

WaRrIoR_FoR_Life
Член од
5 април 2006
Мислења
131
Поени од реакции
1
Na solo gitara sviram i toa na IBANEZ

Член од
15 февруари 2009
Мислења
8
Поени од реакции
0
Свирам виолончелооо 4 год..
Онака супппееррр ми иде бе :)
Сум била на натпревари,
у државава сум прва во моја конкуренција :)

.. вака ја фаќам и гитарата..
ама повеќе ја малтретирам, така да..

.. блок - флејта свирам во школскиот оркестар.
Глупо е. Ама, многу. :)

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
јас свирам на усен клавир.... и најдобар сум во државава :):)

Ш Т Е Т Н И К

Досадија
Член од
18 февруари 2008
Мислења
633
Поени од реакции
25
На кемане со 3 жици :smir: кој сака да му исвирам серенада под пенџере

antitalent

idiotizam i renesansa....
Член од
22 јануари 2009
Мислења
182
Поени од реакции
6
ja od mal svirev klavir ama nikat ne nauciv ko so treba da sviram toes ne se ni potrudiv a inace si svriam gitara vise 5 godini:D:D

Член од
22 јануари 2008
Мислења
425
Поени од реакции
10
gitara behringer po doma slabo ja fakam
bass za skolo sviram samo 2 meseca a rasturam

blaster1

Искусен Кајганџија
Член од
16 декември 2008