Музички вести

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Ова веќе е нешто :)
--- надополнето: 10 октомври 2013 во 02:05 ---
Еве го новиот спот на Еминем :)

Според мене добро склопено спотче во стилот на Еминем кој тој го практикува инаку моја оценка 4/5

Ваше мислење околут спотот?

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Линдзи Стирлинг на својот јутјуб канал пред некои 3 часа објави ново видео погледнете го:

Според тоа што ја преслушав 4 пати мојата оценка е 5/5 навистина одлично направено и музиката и самиот видео спот :)

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Магдалена Цветкоска Ена со нов видео запис

Екслузивката на Горила Продукција, Магдалена Цветкоска Ена по една година од издавањето на својот албум „Херој“ сними видео запис за песната која го носи истиот наслов. Видео записот го изработи Горила Продукција во режија на Владимир Дади Ивановски, исто како и претходните два видео записи „Пепел“ и „На врв и на дно“, а автори на песната се Магдалена и Лазар Цветкоски.

Снимен е покрај кејот на реката Вардар близу до едно спортско игралиште во соработка со „Брејкалег“, кои се познати по својата хип-хоп школа, а како изгледа сето тоа можете да видите горе. Уживајте!

Член од
3 мај 2010
Мислења
287
Поени од реакции
236
Магдалена Цветкоска Ена со нов видео запис

Екслузивката на Горила Продукција, Магдалена Цветкоска Ена по една година од издавањето на својот албум „Херој“ сними видео запис за песната која го носи истиот наслов. Видео записот го изработи Горила Продукција во режија на Владимир Дади Ивановски, исто како и претходните два видео записи „Пепел“ и „На врв и на дно“, а автори на песната се Магдалена и Лазар Цветкоски.

Снимен е покрај кејот на реката Вардар близу до едно спортско игралиште во соработка со „Брејкалег“, кои се познати по својата хип-хоп школа, а како изгледа сето тоа можете да видите горе. Уживајте!

Баш денес го гледав спотот, песната ми е една од фаворитите на албумот, инаку цел и е солиден (y) Одличен избор за сингл!

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Јас многу многу не ја слушам но песнава и спотот посебно спотот некако ми е меѓу најоргиналните...бидејќи кога гледам спот сакам да има оргиналност во него. Спотот дефнитивно повеќе ме привлече отколку песната.

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241

Пред некои 3 часа излезе lyric видео на песната од Celine Dion - Loved me back to life според мене одлична песна штета што не излезе видео спот но сепак според мене ова видео кое веќе излезе е солидно направено. Погледнете го видеото :)

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241

Роби Вилијамс го објави спотот за синглот Go Gentle, кој ќе биде водечки од неговиот нов албум Swing Both Ways.

Во спотот, Роби е облечен како капетан и стои на дрвен брод додека „плови” низ центарот на Лос Анџелес.

Албумот ќе биде обавен на 18-ти ноември.

Виа кајгана

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.917
Поени од реакции
11.290
А каде се продаваат???И дали има уште карти?
• Во Скопје: Југотон (ГТЦ, 1 кат), Цвеќара Розе Веро 2, Brooklyn Lounge Bar ( Skopje City Mall ), Камарад Рамстор,
ТЦ Соравија - Македонија Сообраќај

• Низ Македонија: Хард Рок (Битoла), ЗиЗи Топ (Охрид), Агора (Куманово), Комисион Шишко (Кочани)

• Онлајн на следниот линк:http://karti.com.mk/etickets/TicketList.aspx?pEventID=306

Вајда има де

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
• Во Скопје: Југотон (ГТЦ, 1 кат), Цвеќара Розе Веро 2, Brooklyn Lounge Bar ( Skopje City Mall ), Камарад Рамстор,
ТЦ Соравија - Македонија Сообраќај

• Низ Македонија: Хард Рок (Битoла), ЗиЗи Топ (Охрид), Агора (Куманово), Комисион Шишко (Кочани)

• Онлајн на следниот линк:http://karti.com.mk/etickets/TicketList.aspx?pEventID=306

Вајда има де
Како што гледам, само за стоење има како не видов порано ццц ...

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241

По серијата на шокантни фотографии кои го најавуваа синглот во соработка со Р.Кели, Лејди Гага конечно откри како тоа ќе звучи.
По видеото за “Applause” и синглот “Aura” пристигна најновиот видео запис, во кој Гага некако се врати на корените на својот прв албум “The Fame”.
Преслушајте и сами проценете за што станува збор.

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
I Am Hardwell World Tour - New Destinations
Еве се каде ќе биде во наредните месеци Најдобриот Dj. За несреќа јас тешко дека ќе пристуствувам на некои од овие журки...

Kajgana Shop

На врв Bottom