Музичка берза, инструменти, музичари, бендови...

Г

Господ

Гостин
Фала,аку не ти е мака мојш да наминиш :)
Вака сеа.Пројдов од Guitar Hоuse денес и дечкото рече дека го немаат на лагер али го имаат нарачано тој бас,GSR180.Е сега,бидејки пратките им се mess не се сигурни дали сигурно во таа пратка ќе биде басот.Затоа ми рече да наминам пак во Среда пошо пратката треба да стигне до тогаш.Значи во Среда би требало да знаеш сигурно дали го имаат :)

Youthanasia

The game
Член од
19 март 2010
Мислења
141
Поени од реакции
11
Вака сеа.Пројдов од Guitar Hоuse денес и дечкото рече дека го немаат на лагер али го имаат нарачано тој бас,GSR180.Е сега,бидејки пратките им се mess не се сигурни дали сигурно во таа пратка ќе биде басот.Затоа ми рече да наминам пак во Среда пошо пратката треба да стигне до тогаш.Значи во Среда би требало да знаеш сигурно дали го имаат :)
Фала многу пријателе,ти должам услуга : )

Член од
7 август 2010
Мислења
50
Поени од реакции
6
Драги гитаристи и гитаристи! : D ми треба помош...ако може некој да ми напише табови од солото на „Срца две - Дани" не е многу тешко не неможам баш сам да го скинам.... Кој ке ми напише - вечна благодарност : D и частам го частам со репутација! : D поздрав : )

Член од
7 август 2010
Мислења
50
Поени од реакции
6
Драги гитаристи и гитаристи! : D ми треба помош...ако може некој да ми напише табови од солото на „Срца две - Дани" не е многу тешко не неможам баш сам да го скинам.... Кој ке ми напише - вечна благодарност : D и частам го частам со репутација! : D поздрав : )

за утре ми е! help! :pred:

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Јас ти понудив од мојот лагер. Безмалку се како нови а за истите пари во продавница ќе ја земеш само гитарата. Squier Standard Stratocaster HSS - 300 евра е нова, а појачалото Fender Frontman 15G ново е 100-ка ... ти ги добиваш за 300 комплет. Купени се пред една година, сеуште се како нови и несвирени. Повеќе инфо тука.
Ова важи општо за било кој не само за WildGirl, ако има некој заинтересиран слободно нека ме контактира.
фала на понудава, сепак ќе размислам.

Г

Господ

Гостин
Фала многу пријателе,ти должам услуга : )
Бев денес у Guitar House имаш две Ibanez GSR180ки стигнати не се резервирани.Цената е 13.700 денари.Ако ти се свиѓа понудата намини али не е лошо да им јавиш да ти ја чуваат да не има фрки :)

Член од
15 февруари 2010
Мислења
410
Поени од реакции
598
Може не е за у темава ама ај да пишам, барам маица Tool, доколку знае некој каде можам да најдам нека ме обавести. Фала

џо!

Фаличниот Ром
Член од
31 октомври 2009
Мислења
519
Поени од реакции
52
Може не е за у темава ама ај да пишам, барам маица Tool, доколку знае некој каде можам да најдам нека ме обавести. Фала
Elite во ГТЦ , Influence-Лептокарија...

Г

Господ

Гостин
У Elite ја колку што знам имаш само од Мetallica,Maiden,Cannibal Corpse и Six Feet Under и може да им се најде зафрлена Hammerfall.

џо!

Фаличниот Ром
Член од
31 октомври 2009
Мислења
519
Поени од реакции
52
Супер, фала ти за информацијата :), конктретно оваа ја барам Прегледај го приврзокот 35479, да не знаеш дали ја имаат?
Би требало да ја имаат.
Ако си од околина провери.
Ако ја немаат имаш опција да ти ја испечатат сликата на маица.

Воздра...

--- надополнето ---

Некој да препорача добри слушалки (со сунѓер/изолација) за на појачало ми требаат...испод 1000 денари.

Youthanasia

The game
Член од
19 март 2010
Мислења
141
Поени од реакции
11
Знајт некој кај можам да ги спуштам сите 4 албуми на Симон Трпчески ?

Kajgana Shop

На врв Bottom