Музичари кои ве иритираат(анти Јован&Co тема)

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Мене не ме нервираат музичари,зошто самите бираме што музика ќе слушаме,никој не ни ја наметнува на сила .

Ме нервираат личности што самите се декларираат како музичари,а се многу светлосни години далеку од тоа.Примери што ми текнаа во моментот Парис Хилтон,Елвир...компанија на ново создадени фаци со малку повеќе пари ,кои се впуштаат во светот на музиката.

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
А Скот Вејланд од Stone Temple Pilots?

Пошто таму и си припаѓа он. А не во модерна рок група.
Па од кај било,пошо моментално е у Велвет затоа пишав Велвет

Член од
15 март 2008
Мислења
546
Поени од реакции
63
Ne pisujte samo "muzicari",tuku i pesni so nemozete da gi podnesete,
za koi mislite deka avtorot trebalo da go strelaat.:violent1:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Ги споив темите...иако беа со различен наслов,поентата и целта беше иста:)

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Aко веќе правиме муабет за македонската естрада дефинитовно че го пишам дека музичар кој ме иритира е ЈОВАН ЈОВАНОВ.. затоа што прво е копија на Џастин... а како второ.. се понаша ко кузнае што да е... а коа веќе го спомнав Џастин го мрзам и него.. од мн причини хахахаххаах

Член од
13 февруари 2008
Мислења
104
Поени од реакции
1
Јован Јованов, Елвир, Врчак :angry3: ...сите "пеачи" што се вртат по нашиве телевизии и сите нивни песни, дуети и сл. ниеден не вреди, сите се тапа!

TinyGiant

што сакам
Член од
9 април 2008
Мислења
236
Поени од реакции
3
какви патетики, ГРЕОТИЛУЦИ се и Јован и Елвир, бог да чува. не знам зашто воопшто се појавуаат по медиуми, тато и мама имаат пари па дај и ние ќе бидеме "звезди" :violent1: :nesvest:

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Леле, леле, на концерт4е ќе им одам ве4ер! :vozbud::vozbud::vozbud:

НОООООТ!!!

Не ми се верува како овие Justin-wannabies успејаа да распродадат два концерти?! :tapp:

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
Јован Јованов, Елвир, Врчак :angry3: ...сите "пеачи" што се вртат по нашиве телевизии и сите нивни песни, дуети и сл. ниеден не вреди, сите се тапа!
да брат одвратни се за онакви песни и дедоми би направил само потребни се пари,тие се само безвезе личности:toe: што се презаситени со пари и немаат каде да го трошат времето.па ај бизнис ќе бркаме.робетчето билбилово 900евра за песна ејјј
да не мисли дека е боб дилан или незнам кој нека се лечат сите,ќе им дојде и нив крајот.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
ја отидов да пукам сеир пред универзална вчера, имаше куп деца, па сеа ти види колку се они добри музичари,:nenene: а ќе ја забораев Верче Пандиловска , уф, како ме нервира, поим нема од играње, а исто не ми се свиѓа ни Александра Пилева, у задње време, нешо се уфилма дека е рок стар, а не е...

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
Леле, леле, на концерт4е ќе им одам ве4ер! :vozbud::vozbud::vozbud:

НОООООТ!!!

Не ми се верува како овие Justin-wannabies успејаа да распродадат два концерти?! :tapp:
оди немој да закасниш,колку сте глупи девојките е тоа не ми е јасно,
што цените музика,текст,изведба или како изгледа изведувачот,кога ќе ги распоредите овие работи тогаш знаете зошто одите на концерт.
имаше случај врчак имаше изведба во еден кафич пред 5/6г. 200ден карта,се закрена девојката моја го обозавам ајде да одиме ај ќе одиме реков.го чекаме да се појави врчак го нема,двајца скопјани застанати пред микрофони кажуваат вицеви:uvo:
а тој во веце го фатило нешто како да се појави човеков:pos:
излегува и замислете playback и он рапува али се знае на playback колку се рапува нели?
изведувач кој нема бенд позадина тури му к...
не јованов не незнам кој.везе немаат.зошто не ги обожавате супер хикс кој секаде одаат и во живо свират со своите иструменти а не влечкаат цедеа или лап топи да пустаат позадини.се извинувам ако навредив некој али секој има право на мислење.само се прашувам кога ќе го цениме она што е вредно и го дознав одговорот,само ко ќе го снема бендот или изведувачот односно ко ќе го снема од овај покварен свет.:smir::toe:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.844
Поени од реакции
50.202
BuSarCe се заебаашве госпожата sd
а Јован и Елвир вака така врзаа 2 концерта во Униврзална накрцаа еден тон девочиња во ран пубертет и се напунија пари...
Иначе исто ме нервираат сите од естрадава наша што пљукаат по турбо-фолк дека сами немаат поима како да станат звезди

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
BuSarCe се заебаашве госпожата sd
а Јован и Елвир вака така врзаа 2 концерта во Униврзална накрцаа еден тон девочиња во ран пубертет и се напунија пари...
Иначе исто ме нервираат сите од естрадава наша што пљукаат по турбо-фолк дека сами немаат поима како да станат звезди
брат нервоза што да се прави и јас несакам ама така ме тараат:pos2::pos2::pos2:

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
да брат одвратни се за онакви песни и дедоми би направил само потребни се пари,тие се само безвезе личности:toe: што се презаситени со пари и немаат каде да го трошат времето.па ај бизнис ќе бркаме.робетчето билбилово 900евра за песна ејјј
да не мисли дека е боб дилан или незнам кој нека се лечат сите,ќе им дојде и нив крајот.
Za zal ne izgleda deka bas kje im dojde krajot, bas naprotiv. Denes ne e bitno da imas kvaliteten produkt tuku produkt so dobar marketing. Da zemete edna pesna od Robert Bilbilov i da pisete dole na spotot deka od Robert Bilbilov kje bide na top lista sigurno dolgo vreme i site kje se palat na nea, a na istata pesna da stoi nekoe nepoznato ime site kje ja plukaat pesnata. Ali ebes go takov e mentalitetot na povekjeto :)
A za tie Jovan Jovanov i Elvir nema sto da se kaze, kazano e dovolno. Samo cudno mi e kako "fraerite" od Novi Decki ne pocnaa solo "karieri" :)))))))) Edna drugarka moja porano na vremeto sto im pravese intervju gi prasa:
"Zosto pocnavte da se zanimavate so muzika?"
Odgovorot im bese:
"Pa site pocnaa pa aj i nie."
: )))

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33