Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.542
- Поени од реакции
- 59.221
Oкoлу 500 еврa вo прoсекKolku se dvizi cenata na grupive koi svirat za svadbi?
+/- вo зaвиснoст oд групaтa.
Oкoлу 500 еврa вo прoсекKolku se dvizi cenata na grupive koi svirat za svadbi?
Не знам што луѓе се, ама ние сме пуштале на неколку свадби до сега диско музика (ју,мак и латиница) и се покажало како полн погодок. Пошо сме диџеи чија пасија е диско и фанк, не можеш се да пуштиш на свадба, ама има комерцијала песни кои сите ги знаат и сакаат да денсаат на нив. Е сега зависи што луѓе се, пошто еднаш ми дојде таткото на невестата и ми бараше мотори од дивље јагоде...Многу јасно се спакувавме и оставивме бендот да продолжи со сељак мудот како и да е со среќа нека им е на младенците.Е вака сеа дечки, ми треба совет еден од вас ако може. За две недели сум на свадба и сум кум на најдобар другар и сакам да му приредам некое изненадување бидејќи знам дека очекува нешто од мене. Прво ми текна да му викнам тапан и зурли, но тоа го има самиот бенд што ќе свири на свадбата, а жадиња не сакам, некако ми е глупаво тоа. Предлог што би можел да организирам, благодарам однапред
Супер се, сите се професори и гледај порано со резервација. Имаат два тапани, зурла и гајда, а на едниот тапан имаат мало дете. На една свадба не се знае колку пари му фрливме. Исто добри се и Феникс.Mislenje za orkestar korona od stip ve molam
Немаш опција за ПП, ајде пиши ми ако сакашНе знам што луѓе се, ама ние сме пуштале на неколку свадби до сега диско музика (ју,мак и латиница) и се покажало како полн погодок. Пошо сме диџеи чија пасија е диско и фанк, не можеш се да пуштиш на свадба, ама има комерцијала песни кои сите ги знаат и сакаат да денсаат на нив. Е сега зависи што луѓе се, пошто еднаш ми дојде таткото на невестата и ми бараше мотори од дивље јагоде...Многу јасно се спакувавме и оставивме бендот да продолжи со сељак мудот како и да е со среќа нека им е на младенците.
Маестро бенд.2019 предлог за бенд за свадба? И отприлика кои цени се движат?
Ако сакаш добар бенд кој прави незаборавни свадби за 350 до 400 евра пиши ми пп.2019 предлог за бенд за свадба? И отприлика кои цени се движат?