Human
Explorer
- Член од
- 10 октомври 2009
- Мислења
- 12.376
- Поени од реакции
- 5.011
Кавадарчанец се жени со јапонка и оди да живее на домазет во Јапонија. После неколку месеци оди татко му да го види синот како се снаоѓа.Го пречекува синот татка си и почнуваат да си прават муабет...
Татото: Добро бе сине, како се разбираш ти со ваа твојта невеста, ти на секоа пцуиш, она чинг чонг..... не ми е јасно даа...
Синот: Со мимики бе тате....
во тој момент влегува невестата и ја вади својата цицка и му ја покажува на мажот. Овој веднаш станува и оди во другата соба, ја ебе мајката на својата жена, се враќа со кофа вода и ја истура врз жена му.
Таткото: (збунет) Добро бе сине..... шо напраи сеа ?!
Синот: Абе тате.... она ми вика "оди купи млеко".... ја и викам "да а ебам мајка ти, нели гледаш оти врне надвор!!!"
:nesum::nesum:
Татото: Добро бе сине, како се разбираш ти со ваа твојта невеста, ти на секоа пцуиш, она чинг чонг..... не ми е јасно даа...
Синот: Со мимики бе тате....
во тој момент влегува невестата и ја вади својата цицка и му ја покажува на мажот. Овој веднаш станува и оди во другата соба, ја ебе мајката на својата жена, се враќа со кофа вода и ја истура врз жена му.
Таткото: (збунет) Добро бе сине..... шо напраи сеа ?!
Синот: Абе тате.... она ми вика "оди купи млеко".... ја и викам "да а ебам мајка ти, нели гледаш оти врне надвор!!!"
:nesum::nesum: