Мојата Генерација

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.636
Поени од реакции
31.850
АБе генерацијата уба си е, туку децата не чинат во нејзе....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.826
Еве уште една случка јас си слушам онака трип-хоп и доаѓа една како да ја наречам курвиште и ми вика зашто неслушаш вистинска музика на пример Џастин Бибер Мајли Сајруз и други срање
Јас онаков и викав Па зар тоа е музика.Гледате ли со какви луге учам еј
--- надополнето: 30 ноември 2013 во 00:51 ---

ПА СЕКОЈ ЕБЕН ДЕН ДА ТЕ МАВА ВО ЈАЈЦА ПА БОЛИ ТОА БЕ МИ СЕ СКУРЧИ
Брат какви сакаш да бидат децата на 12-3 години. Не глуми сега и ти некој што е на 30 години. Сите сме слушале ПОП музика во тие години. Што мислиш ние не сме израснале со дркање на Бритни Спирс, Џенифер Лопез итн, а женските со лепење плакати на Бекстрит бојс, Блу и слични бендчиња со педерски фаци? :)

Мислиш немало такви девојчиња што имале дечковци на 12 години и во "наше" време? Јас на 12 не знаев женско што е, како и цело мое ооделение, ама пола од женските веќе имаа дечковци од по 16-7 години, а до осмо одделение пошто веќе имаа врски што се броеа во години, се дупеа како луди. И ете ти на 15 години имаа се изживеано и после го живееа убедливо најдосадниот живот.
Е сега стилот на облекување бил подруг. Кај нас на полуматура никоја не носела штикли и некои бабински хаљини, туку беа популарни оние одвратнине топуци и рандом фармерка. Ама секогаш имало некои што знаеле да изненадат со маици со големо деколте, па сите се палеле како мунгоси.
Се облекуваат според светскиот тренд. Сега има интернет така да западњачките трендови доаѓаат овде за секунда. Тоа е модерно, deal with it :D
Родителите сигурно ги гледаат како се облечени при излегување, така да ако нив не им смета, ондак плакни си очи и прави си го меракот.

Поместени се веќе границите на прв дечко/прва женска, прво мување, прв секс, прво искачање по дискотеки.
Кај нас било реткост на 11 или 12 години да се има мувано, а за врска да не правиме муабет. Сега границите се на таа возраст симнати. По дискотетки во тие години искачаш исклучиво за да се омрсиш. Така да ако тогаш со одење во град се почнувало од 13-4 години, нормално дека од тие години доаѓале и првите мувања и врски. Сега таа граница е спуштена, па затоа спуштено е границата и за другите работи.

Не се води ти по нашето време. Во времето на татко ми било фраерски ѕвонарки да носиш и да имаш кадрава коса, сега ќе бидеш фрик на деценијата со таков изглед.
Времињата се менуваат, прилагоди се :)
На крај краева ако не сега, за некоја година сигурно ќе дојдеш во стадиум каде што ќе ти се допаѓа како другите размислуваат, така да don't worry be happy :D

Член од
11 февруари 2013
Мислења
156
Поени од реакции
241
Мислам дека работата е до родителите
Не е до родителите, туку тоа се промовира во денешните филмови, во музиката, реалните шоуа како оние на Ем Ти Ви итн итн.. А од таму такво однесување. :) Секоја генерација е различна, само прашање е до каде ќе стигнеме, пошто новите генерации се помалку и помалку ги запазуваат моралните па и семејните вредности.

Член од
8 мај 2013
Мислења
141
Поени од реакции
71
Не е до родителите, туку тоа се промовира во денешните филмови, во музиката, реалните шоуа како оние на Ем Ти Ви итн итн.. А од таму такво однесување. :) Секоја генерација е различна, само прашање е до каде ќе стигнеме, пошто новите генерации се помалку и помалку ги запазуваат моралните па и семејните вредности.
Се е до самата личност.. ја сум бил и со мн паметни и со срање.. но најважно сум останал свој.. и со свое мислење за секого.. се надевам дека спаѓам во паметните.. не одлучуваме самите за тоа:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.636
Поени од реакции
31.850
Срејча шо Полат не го прикажуваат никаде повеќе.......

Фак, има јутуб, а тие имаат мудри телефони.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Еве уште една случка јас си слушам онака трип-хоп и доаѓа една како да ја наречам курвиште и ми вика зашто неслушаш вистинска музика на пример Џастин Бибер Мајли Сајруз и други срање
Јас онаков и викав Па зар тоа е музика.Гледате ли со какви луге учам еј
Курвиште? Нарекуваш девојче кое претпоставувам нема више од 13-14 години курвиште затоа што слушало различна музика од тебе? :facepalm:
Па и уште кукаш за твојата генерација и си замислуваш дека си нешто подобар од нив. Епа имам новост за тебе, НЕ СИ.
Имаш скоро 200 мислења а во нив нема ни трага од некаква интелигенција, само тешки глупости. А ова со курвиштето ти беше врхунац.
Уште мрсулите не знаеш да си ги избришеш, ама битно зборот курвиште си го научил.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Уште мрсулите не знаеш да си ги избришеш, ама битно зборот курвиште си го научил.
Мачорке немој толку жустро, детево може си седи со мајка му и комшиката нејзина додека пијат утринско кафе и чул муабети за калаштури и други видови комшики.

Член од
26 август 2013
Мислења
213
Поени од реакции
245
другар биди искрен, некое од тие девојчиња, ти има дадено?

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Очигледно е дека ти е тешко да се вклопиш во средината и ниту една несака да се „мува“ со тебе па си љубоморен. Ај бркај работа мал си уште за на форум

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.445
Поени од реакции
5.944
Очигледно е дека ти е тешко да се вклопиш во средината и ниту една несака да се „мува“ со тебе па си љубоморен. Ај бркај работа мал си уште за на форум
Се зачленив на форумот зошто имав проблем со играта самото име на мојот акаунт е од игра
А и да повлелено и срамежливо дете сум

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Се зачленив на форумот зошто имав проблем со играта самото име на мојот акаунт е од игра
А и да повлелено и срамежливо дете сум

Ееепа видиш. Наместо да ги кривиш сите други запрашај се малку да не нешто не е во ред со тебе.
Како и да е проблемот е решен, Dragonborn122 треба да престане да биде срамежлив и темата може да се затвори.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Девојка што слуша Мајли Сајруз, Џастин Бибер, РНБ, хип-хоп, Бијонсе, Рихана, Џеј- З, техно и останати загадотини има 98 пати поголема шанса да стане курва и дрољетина што и се покажува во реалноста. Нема тука изговор, музиката и филмот се најголема пропаганда денес. Затоа денес имаме такво полу распаднато општество и младина.

Денешните девојки се само одраз и жртва на американската црнечка дегенерација што се наметнува врз младата популација. Ова не е ништо, ова е само почетокот~

Kajgana Shop

На врв Bottom