Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.636
- Поени од реакции
- 31.850
АБе генерацијата уба си е, туку децата не чинат во нејзе....
Мислам дека работата е до родителитеАБе генерацијата уба си е, туку децата не чинат во нејзе....
Слажем се, се гледа по твоето воспитување. Под хитно да ги превоспита некој нив, па после тебе.Мислам дека работата е до родителите
Чекај чекај не те свативСлажем се, се гледа по твоето воспитување. Под хитно да ги превоспита некој нив, па после тебе.
Брат какви сакаш да бидат децата на 12-3 години. Не глуми сега и ти некој што е на 30 години. Сите сме слушале ПОП музика во тие години. Што мислиш ние не сме израснале со дркање на Бритни Спирс, Џенифер Лопез итн, а женските со лепење плакати на Бекстрит бојс, Блу и слични бендчиња со педерски фаци?Еве уште една случка јас си слушам онака трип-хоп и доаѓа една како да ја наречам курвиште и ми вика зашто неслушаш вистинска музика на пример Џастин Бибер Мајли Сајруз и други срање
Јас онаков и викав Па зар тоа е музика.Гледате ли со какви луге учам еј
--- надополнето: 30 ноември 2013 во 00:51 ---
ПА СЕКОЈ ЕБЕН ДЕН ДА ТЕ МАВА ВО ЈАЈЦА ПА БОЛИ ТОА БЕ МИ СЕ СКУРЧИ
Не е до родителите, туку тоа се промовира во денешните филмови, во музиката, реалните шоуа како оние на Ем Ти Ви итн итн.. А од таму такво однесување.Мислам дека работата е до родителите
Се е до самата личност.. ја сум бил и со мн паметни и со срање.. но најважно сум останал свој.. и со свое мислење за секого.. се надевам дека спаѓам во паметните.. не одлучуваме самите за тоа:Не е до родителите, туку тоа се промовира во денешните филмови, во музиката, реалните шоуа како оние на Ем Ти Ви итн итн.. А од таму такво однесување.Секоја генерација е различна, само прашање е до каде ќе стигнеме, пошто новите генерации се помалку и помалку ги запазуваат моралните па и семејните вредности.
Курвиште? Нарекуваш девојче кое претпоставувам нема више од 13-14 години курвиште затоа што слушало различна музика од тебе?Еве уште една случка јас си слушам онака трип-хоп и доаѓа една како да ја наречам курвиште и ми вика зашто неслушаш вистинска музика на пример Џастин Бибер Мајли Сајруз и други срање
Јас онаков и викав Па зар тоа е музика.Гледате ли со какви луге учам еј
Мачорке немој толку жустро, детево може си седи со мајка му и комшиката нејзина додека пијат утринско кафе и чул муабети за калаштури и други видови комшики.Уште мрсулите не знаеш да си ги избришеш, ама битно зборот курвиште си го научил.
Се зачленив на форумот зошто имав проблем со играта самото име на мојот акаунт е од играОчигледно е дека ти е тешко да се вклопиш во средината и ниту една несака да се „мува“ со тебе па си љубоморен. Ај бркај работа мал си уште за на форум
Се зачленив на форумот зошто имав проблем со играта самото име на мојот акаунт е од игра
А и да повлелено и срамежливо дете сум