Мојата Генерација

Член од
27 мај 2013
Мислења
719
Поени од реакции
537
Добро а тогаш зашто сите те нарекуваат малолетник?
На почетокот бев така претставен, т.е. овој профил беше користен и од мене и од брат ми кој има 15 години, но сега само јас го користам ;)
Лаже лаже :P Терај си твој начин на живот, остај тоа "курви, калаштури и слични..." Штом постоиш ти, сигурно има и други како тебе. Не им се замарај. А за тоа дека некоја ќе дојде и ќе те удри, не да и ќутиш, туку убаво да и ја влепиш една. Доста веќе " јас сум женско и смеам да те удрам, а ти не смееш да ми вратиш". И до сите оние што се против враќање...Ако ви го загрози некоја животот, ќе се браните или женско е, па ќе ја оставите да ве убие? :mad:

М

мојќен

Гостин
Немало отсекогаш то. Немавме компјутери. Првите направи за седење дома ко плејстејшни почнаа да доаѓаат кон крајот на девеесетите. И тоа беше ретко и ПАК, со сигурност тврдам дека не се седело по дома цел ден. За да се дружиш, да праиш муабет требаше да станеш, да идеш до кај другар и да искочите.
Или да му се јавиш на фиксен, али не е тоа тоа.
Денес нема ЗАШО да искочат од дома децата. Имаат игри од дома, гејмаат заедно. Зборат на нет. Све праат преку нет. Нема ЗАШО да искочат надвор.
Нема везе со лоши родители. Еве го брат ми, исти родители па додека ја на негова возраст играв штркот бара боја, мати мати колико је сати и конзули па после понапредни игри ко жмурка, шуто дупе и граница он го проаѓа денот играјќи мајнкрафт и зборејќи на скајп додека игра.
Истото се дешава, само медиумот е различен.

Не мислев на имање компјутери седење и игрици играње, мислев на "девојчината" горе опишани,одсекогаш имало такви орооспичина и че ги има,шо во 90% произлегува дека се наследни такви,од нивните "мамици" што кршеле К*рови.
А то дека нема влијание родитело, мислам дека е 50-50% со самата свеста на детето.Многу души познавам што немаја команда од дома,па сега нејчам да кажувам кај завршија.Треба и самио да бидиш свесен и паметен .
позз

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Да да да ист ко нив сум
Имаш право само за речникот тоа ми е другарите со кои се дружев порано.

Секој кажува за другите што правеле а можеби е полош од нив илјада пати ;)
Гледај за себе,тоа што го прават е за нив не е за тебе,тие ке ги плакаат своите грешки не ти.
Не можеш да им судиш ним,никој не може да суди.И лесно е да се каже,не не сум како нив.Ти си овде совршениот нели?

А што се однесува до речникот алал да ти е.
Кога сега вака на 12 години делиш пцовки што ке се случи кога ке бидеш полнолетен?
Сакам да слушнам друга пцовка од тебе,некоја што не ја знам :свиркам:
Да знам,можеби некогаш и јас ке сакам како девојче да ја употребам.:icon_mrgr:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
додека ја на негова возраст играв штркот бара боја, мати мати колико је сати и конзули па после понапредни игри ко жмурка, шуто дупе и граница

Толку шо игравме преку ден фудбал, па навечер коа се играше граница еден побара фаул пошто го фатија :pos:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Секој кажува за другите што правеле а можеби е полош од нив илјада пати ;)
Гледај за себе,тоа што го прават е за нив не е за тебе,тие ке ги плакаат своите грешки не ти.
Не можеш да им судиш ним,никој не може да суди.И лесно е да се каже,не не сум како нив.Ти си овде совршениот нели?

А што се однесува до речникот алал да ти е.
Кога сега вака на 12 години делиш пцовки што ке се случи кога ке бидеш полнолетен?
Сакам да слушнам друга пцовка од тебе,некоја што не ја знам :свиркам:
Да знам,можеби некогаш и јас ке сакам како девојче да ја употребам.:icon_mrgr:
Сигурно добар дел од мaшките на 11/12/13 години кога пцујат се осеќаат повозрасни. Бар јас така се осеќав и оттаму стекнав навика да пцујам, мислејќи дека изгледам малце поголем, иако баба ми ми се закануваше по 5 пати на ден дека ќе ми стави лута пиперка во уста. :D

После тоа, следуваше брадата. :D Некаде на 15/16 години едвај чекав да ми порасне. Првиот пат кога се избричав, на 16 години, се осетив како вистински маж. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom