Мојата Генерација

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.445
Поени од реакции
5.944
Ахххх таа моја генерација децата се однесуваат како да се 25 годишни
Се муваат имаат девојки,дечковци цел божји ден се на Фејсбук и дрмат само. Кај мене во одд има девојче кое има 45 кг и е на диета значи бог да чува јас и викам зашто си на диета значи дете си таа ми вика мора да изгледам секси значи :facepalm:.Еве уште едно нешто има кај мене у школо еден фактард значи типот има девојка и се во долга врска а тој не наполнил 12 години.Незнам зашто вака се однесуваат децата а кога ќе им речиш дете не летај тие одма НА КОГО БЕ ТИ НЕ ЛЕТАЈ АКО ТИ МАВНАМ ШАМАР НА ЗЕМЈА ЌЕ БИДЕШ ЈАС СУМ СПУШТЕНА И СУМ НОРМАЛНО ДЕТЕ.Еве уште еден пример Девојчињата од моето одд знаат дека машките не враќаат и секогаш ги удираат во јајца по лице кај мене пробаа ама на една газот и се тресеше од мојота нога.Не ми е јасно зашто вака се однесуваат значи при игралиште кај мене у маало тие пред П.С дремат ебати детсвото.Мене како што ми кажувале порано децата играле од сабајле до вечер фудбал жмурка и други игри.Аааа и да ќе заборавев се облекуваат ко курви

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
сигурно не си единствен и на другите од одд. им е исто

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.826
Ај сега ти замислиги на 25-30 години
Исти курац ќе бидат како и секој 45 годишен тип, само што ќе им биде жал што го проживеале цело детство за 2 години и наместо да си остават се да им следи во свое време, го изживеале на 13 години. То је то, ништо посебно нема да им смени во животот, освен што веројатно побрзо ќе им се здосадат работите што требале да ги прават на 17-8-9 години, а ги направиле кога имале 12-3 :)

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.505
Поени од реакции
2.424
Исти курац ќе бидат како и секој 45 годишен тип, само што ќе им биде жал што го проживеале цело детство за 2 години и наместо да си остават се да им следи во свое време, го изживеале на 13 години. То је то, ништо посебно нема да им смени во животот, освен што веројатно побрзо ќе им се здосадат работите што требале да ги прават на 17-8-9 години, а ги направиле кога имале 12-3 :)
Затоа се' во свое време...

MamaLover

Admiral
Член од
2 март 2013
Мислења
296
Поени од реакции
304
Член од
23 мај 2013
Мислења
2.445
Поени од реакции
5.944
Еве уште една случка јас си слушам онака трип-хоп и доаѓа една како да ја наречам курвиште и ми вика зашто неслушаш вистинска музика на пример Џастин Бибер Мајли Сајруз и други срање
Јас онаков и викав Па зар тоа е музика.Гледате ли со какви луге учам еј
--- надополнето: 30 ноември 2013 во 00:51 ---
Глупа генерација, почнувајќи од тебе, се мава ли бе девојче по газ со нога? :eek:
ПА СЕКОЈ ЕБЕН ДЕН ДА ТЕ МАВА ВО ЈАЈЦА ПА БОЛИ ТОА БЕ МИ СЕ СКУРЧИ

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.505
Поени од реакции
2.424
Еве уште една случка јас си слушам онака трип-хоп и доаѓа една како да ја наречам курвиште и ми вика зашто неслушаш вистинска музика на пример Џастин Бибер Мајли Сајруз и други срање

У средно ќе најдеш колку-толку подобри деца, а може и супер да ти се погодат, зависи.

Член од
8 мај 2013
Мислења
141
Поени од реакции
71

aahah ја цепав кај братучед работевме, а . работава со народ е.. и едни цури доаѓат се упознавме. седиме и не прашуват дали слушаме ј бибер.. ние 2цата конечен одг [НЕ] и цуриве ги снема после тоа не ги видовме.Во едно селце.. зошо работава се мењаше-ротира... али нвм.. -сакам да кажам ако го сакаш ј бибер ок си ако не животиња.. а да им го даде одма ќе му го пушат.

Kajgana Shop

На врв Bottom