N
n/a
Гостин
Sto e laga be drugar-bugar?Е прави србин, показа си душата најзад.
Ами питането е "Можна ли е независност на Косово" не го пишува "САКАТЕ или НЕ САКАТЕ независност за Косово"
Ами можна што е тогаз? Лажеш, многу лажеш србине.
А за турците - далеко си, аз сум во Родопите и они хич не сакат права и автономија, дури не сакат да се припојат кон Туркија (аз сам от смесен рајон),, заштото кажуват дека сега за нив е супер и во БУГАРИја има много повеке перпектива него во Туркија.
Поредната србска глупост от рода 2 млн турци, 2 млн цигани и 2 млн македонци. Ама добре е, дека се види за сите остали кој ти е нас'рце. Заштото без значај какви су проблемите мегу бугари и македонци, сите во Бугарија кажуваме "МАКЕДОНИја" а вие србите кажувате јуЖНА СРБИја. Ово ви е проблемот. Ние веке сме прифатили дека Македонија ке биде независна и сме ја признали, а вие желите увек да бидете владари и да ги корисите тија толку патили луге во ваш акорист.
пп. Админ сори, мало е стал као србско-бугарската војна, ама глупости лупа. То е последниот отклон.
Ene ti ja anketata...koj saka neka proveri!
A koj mene mi e na srce,jas u 1000 navrati sum kazal jasno i glasno,ne na pola usta i ne so podli `nomera`.
Jasno deka srbite si gi sakam...i se razbiram i osekjam pripadnost i zaednishtvo so niv.
Ne e tocno deka srbite vo denesno doba vikaat deka ova e juzna banovina(kakva promislena lega,hehehe :pos2: )...
i jas ne lupam gluposti!
Problemite so vas pocnuvaat i zavrsuvaat koga covek ke vi kaze deka ste u tugja interesna zona!
Ostav stoko!Nazad!
I ako tolku ste patrioti...idete prvo zemete gi onie 51% od grcite(egejska makedonija)....posle toa...vardarskiot del sam ke vi se prikluci...so aklamacija.