Може ли во Македонија да се најде поштена женска?

Член од
27 јануари 2011
Мислења
79
Поени од реакции
63
во случајот дотичните Бугарки и Гркинки,убавите и чесни ,паметни девојчиња ги поседуваат тие квалитети затоа што имаат секс со непознати за една ноќ
Имам слушнато дека Гркинките ако ги земеш многу убав мираз носеле, тоа нешто како традиција им било....може затоа се сметаат за попоштени:D. За другите не знам, ама еве за мене си кажувам.....јас сум си поштена:D:P

Член од
22 септември 2010
Мислења
130
Поени од реакции
27
Де бре ванчо :)))) ем курви, ем глупи... некој машки го сметат тоа у позитивните особини.
А ако веке сакаш нешо сериозно тогаш избриши ги тие зборови од речникот.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Da mozese lesno u Mkd da se najde postena zenska togas temata ke glasese Moze li u MKd da se najde pokvarena zenska?

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
штета...во МК ретко може да се најде поштен маж ;)
секој со секоја легнува за да биде фраер, женските се сепак попоштени од маживе:confused:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Brakot e samo posledica na potrebata dvajca da se grebat eden od drug ili da delat zaednicki sredstva znaci ne gi tera brakot oti brakot ne bi ni postoel da ne sakaat lugeto da go sozdavaat brakot.
Јас би рекла дека одамна еден чичко Исус ни рече брак да имаме и поштени да си бидеме до него.
Ама бидејќи сите станавме непоштени, бракот е излишен, зарем не?

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Јас би рекла дека одамна еден чичко Исус ни рече брак да имаме и поштени да си бидеме до него.
Ама бидејќи сите станавме непоштени, бракот е излишен, зарем не?
da, taka e.

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Имам илјада денари во џебот повторувам само илјада денари ама во стотки,1 петстотка и еден куп десетденарки и уште една лажна банкнота од 50 евра.
У една вечер смував две "поштени" македонки !
Се продадоа за две кафиња-обични и сок !

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Имам илјада денари во џебот повторувам само илјада денари ама во стотки,1 петстотка и еден куп десетденарки и уште една лажна банкнота од 50 евра.
Ни ти не си подобар од нив, ако своите квалитети ги гледаш во илјадарката.....

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Ни ти не си подобар од нив, ако своите квалитети ги гледаш во илјадарката.....
Што ме направи ти.
Инаку имам одлична смисла за хумор.
А женските сакаат да се смеат се смеат нон-стоп како шлакнати.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
И кога се разбуди, што ќе видиш, реклами на ТВ, филмот завршил, а ќебето ти паднало од кревет.:pos:

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
И кога се разбуди, што ќе видиш, реклами на ТВ, филмот завршил, а ќебето ти паднало од кревет.:pos:
А двете пијани "поштени" македонки полуголи(со штикли и парфем на нив) ме прашаа каде е вецето да се истушираат.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
А двете пијани "поштени" македонки полуголи(со штикли и парфем на нив) ме прашаа каде е вецето да се истушираат.
Да? А како се испијаниле кога погоре пиша дека се продале за кафе и сок?

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Да? А како се испијаниле кога погоре пиша дека се продале за кафе и сок?
Глеаш шо праи шизиков со уситнета илјадарка? Замисли да има некоја озбилна парица -- Хју Хефнер вода ќе му носи. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom