Можеби си следен-Дудо

its_ok_im_new

brake lights
Член од
24 август 2010
Мислења
402
Поени од реакции
216
Абе види ако ти си ги имитираш идолите и животен сон ти е да бидеш ванаби Хатори Ханзо и кога ќе те видат луѓе да ти кажат "Еј брат ист си ко него", земи си го постов и упати си го себеси.
Од кога да се имаат идоли значи дека мора да бидеме нивна бледа копија?
Не, не мешам Бајсикл дома 24/7, ниту слушам рап, ниту ме интересира програмирање.
Каде се сега твоите аргументи?
Но зошто да не го почитувам оној кој е најдобар во тоа што го прави, башка што човекот поседува несекојдневна интелигенција?Како тоа прави да немам свое јас?
Веројатно сите што имаат почитување кон луѓе што постигнале нешто во животов исто така немаат свое јас по твојата теорија.
Да, идол ми е, ме фасцинира неговата посветеност и ме восхитува како е најдобар во се што прави, како што тебе те фасцинираат дечки што катаната ја контролираат како дел од телото.
Сериозно не знам од кога, за да имаш идол мора апсолутно да ви се поклопуваат интересите и да бидете карактерно компатибилни, па не мора побогу да се пронајдам во него за да проценам дали тоа што го прави е фасцинантно или не.
Далеку од најдобар во трикови со карти, а да не зборувам за рап сцената. Несекојдневен можеби, најдобар е веќе недостижен епитет за него во овие сфери, поготово рапот.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
хахахаха не не ја сум им покажувал на нив ама за среќа киднав од тоа пред да се искомерцијализираат со нмам и остали срања.....ја зборам за машки особи што се палат ко братучед прв да им е...па со вреѓања,пцуења и сл. пробуваат они да го бранат по форуми а уствари децкото ваљда ... го боли што се праи муабет тука или на друго место за него :cool: Не ми се јаснио таквите ликови....а не викам дека никој не треба да почитува нешто што мисли дека е ок нели? затоа се вика тоа вкус и тука нема расправии :)

п.с ханзо е бот :cool: али тракава е топ :)
True.

п.с.Ќе го затераме муабетов накај Хатори/Мусаши.(Овој вториов е комерцијала :P )
На крај краева, едниот е нинџа, другиот е самурај. -.-

п.п.с.Ветувам дека завршувам со оф топик.
--- надополнето: 9 септември 2012 во 19:09 ---
Далеку од најдобар во трикови со карти, а да не зборувам за рап сцената. Несекојдневен можеби, најдобар е веќе недостижен епитет за него во овие сфери, поготово рапот.
Види, не знам како да ти кажам ама.. од моја гледна точка е големо достигнување некој со неполни 18 години да влезе во ДНС.

its_ok_im_new

brake lights
Член од
24 август 2010
Мислења
402
Поени од реакции
216
True.

п.с.Ќе го затераме муабетов накај Хатори/Мусаши.(Овој вториов е комерцијала :P )

Види, не знам како да ти кажам ама.. од моја гледна точка е големо достигнување некој со неполни 18 години да влезе во ДНС.
Големо достигнување што патем е субјективна категорија, не го прави најдобар што е веќе објективна категорија. Чисто процедурална забелешка што ми бодеше око во постот. Поздрав.

DreaM oNe

我是马丁
Член од
4 септември 2012
Мислења
235
Поени од реакции
175
Не бе сега ќе мора да одам у рап-делот да исхејтам уште некој. :(
шириме лав и хепинес по форуми.....од невладина сме :))
--- надополнето: 10 септември 2012 во 01:27 ---
True.

Нинџи се дунди (поштуем нинџи нема збор) али самурај има чест,гине достоинствено....за почит.Е тоа е респект а не она нашине wannabe niggaz што гачкаат по тв за „респект брате“ :drk: башка ханзо е по комерцијала у кил бил беше,мусаши едно книгиче троа шо напишал а и не се бањал 24435356 години типот.....хард кор до јаја :D туку ќе не избацат од темава а? :cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom