озбилна си? Претпоставувам дека и ти правиш трикови со карти па затоа ти е идол и го гледаш како некој искусен во тоа и ти е уаааау....ако е нешто друго би се загрижил за тебе
--- надополнето: 9 септември 2012 во 16:43 ---
и претпоставувам дека немаш повеќе од 16-17год. (no offense за ова,не мислам ништо навредливо-да не се сфатиме погрешно)....онака претпоставки
Абе види ако ти си ги имитираш идолите и животен сон ти е да бидеш ванаби Хатори Ханзо и кога ќе те видат луѓе да ти кажат "Еј брат ист си ко него", земи си го постов и упати си го себеси.
Од кога да се имаат идоли значи дека мора да бидеме нивна бледа копија?
Не, не мешам Бајсикл дома 24/7, ниту слушам рап, ниту ме интересира програмирање.
Каде се сега твоите аргументи?
Но зошто да не го почитувам оној кој е најдобар во тоа што го прави, башка што човекот поседува несекојдневна интелигенција?Како тоа прави да немам свое јас?
Веројатно сите што имаат почитување кон луѓе што постигнале нешто во животов исто така немаат свое јас по твојата теорија.
Да, идол ми е, ме фасцинира неговата посветеност и ме восхитува како е најдобар во се што прави, како што тебе те фасцинираат дечки што катаната ја контролираат како дел од телото.
Сериозно не знам од кога, за да имаш идол мора апсолутно да ви се поклопуваат интересите и да бидете карактерно компатибилни, па не мора побогу да се пронајдам во него за да проценам дали тоа што го прави е фасцинантно или не.