Можеби си следен-Дудо

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
THE SHOW MUST GO ON!!1!
hehehe sve za tebe be bebu6!!1!!1! <3

Те цитирам.
И јас тебе, ама требаше да го напишеш со големина 1 за да се пофалам дека можам да читам најмала големина.
(пробај пак)

Трета покана за мување.
^На Pluh му се допаѓа, ќе те препуштам нему.

D

Daedalus

Гостин
Највеќе мразам кога серете некој што не го знаете. Дудо е со мене во НМАМ и го познавам лично, остај на страна песните сосема е нормален згора на се дечкото е еден од најинтелегените луѓе што сум ги сретнал, патем има 9.5 просек на машински и дечкото е тој кој што ги учи асистентите а не обратно.. Што менталитет ќе бевте..
електро!! Тоа автоматски го прави 10 пати попаметен xD

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Сакаш да кажеш дека би споила двајца јадри момци во еден величенствен танц на ултимативната интима?
За да ја рационализираме оваа ситуација би сугерирала на тоа да ја изведеме есенцијата од гореспоменатиот поим - "мување" и да дојдеме до прецизни спецификации околу тоа каква примена има во актуелниот контекст.
Досега познатата дефиниција на жаргонската глаголска именка која што е најблиску до контекстот гласи вака: размена на орални течности(saliva), при што двајца претставници од видот хомо сапиенс доживуваат одреден вид сатисфакција. Многу често при процесот во дејство влегува и единствениот мускул во усната празнина, но тоа , секако, зависи од желбите на субјектите.
Е сега, кога релевантна би била оваа дефиниција на поимот, "ултимативна интима" не влегува во истата, кога би анализирале подлабоко би воочиле дека всушност ултимативна интима е активноста што е последователна на "мувањето", но истата никако не може да се употреби како синонимска алтернатива.
Ова истражување не доведе до тоа, дека коренот на нашиот проблем во комуникација се наоѓа во дефинициите на поимите, односно дали "мување" се однесува или не на "ултимативна интима".

Не го знам одговорот додека не добијам прецизни насоки за тоа кон што беше алаудирано во првиот пост во кој бев цитирана на темава.

Еј да, и Мултиталент, се извинувам за ова, не сум јас крива, присилена сум, ќе ги пријавам дечкиве за мобинг.
Што се однесува на видеото, најмногу ми се допадна потенцираната сличност меѓу девојкава и дамата лист.Обожавам симболи, јебига.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.208
За да ја рационализираме оваа ситуација би сугерирала на тоа да ја изведеме есенцијата од гореспоменатиот поим - "мување" и да дојдеме до прецизни спецификации околу тоа каква примена има во актуелниот контекст.
Досега познатата дефиниција на жаргонската глаголска именка која што е најблиску до контекстот гласи вака: размена на орални течности(saliva), при што двајца претставници од видот хомо сапиенс доживуваат одреден вид сатисфакција. Многу често при процесот во дејство влегува и единствениот мускул во усната празнина, но тоа , секако, зависи од желбите на субјектите.
Е сега, кога релевантна би била оваа дефиниција на поимот, "ултимативна интима" не влегува во истата, кога би анализирале подлабоко би воочиле дека всушност ултимативна интима е активноста што е последователна на "мувањето", но истата никако не може да се употреби како синонимска алтернатива.
Ова истражување не доведе до тоа, дека коренот на нашиот проблем во комуникација се наоѓа во дефинициите на поимите, односно дали "мување" се однесува или не на "ултимативна интима".

Не го знам одговорот додека не добијам прецизни насоки за тоа кон што беше алаудирано во првиот пост во кој бев цитирана на темава.

Еј да, и Мултиталент, се извинувам за ова, не сум јас крива, присилена сум, ќе ги пријавам дечкиве за мобинг.
Што се однесува на видеото, најмногу ми се допадна потенцираната сличност меѓу девојкава и дамата лист.Обожавам симболи, јебига.
Сметам дека ултимативната интима варира од еден до друг субјект. Досега, човекот не бил успешен во обидите да создаде еден единствен психолошки модел кој ќе ги опфати сите човечки субјекти во еден обрач.
Во раното тинејџерство, веројатно ултимативната интима на поголем процент субјекти е разменувањето на плунечни течности via техника уста-на-уста. Сексуалниот одност како комуникативен процес и интима на сцена настапува малку подоцна.
Дилемата се создава кога ќе се поставиме инквизиторно према тој одреден редослед на настани. Дали потребата од голотија при секс е она што ја карактеризира како табу тема се до средината на тинејџерството("Зошто нејќе да ми даде?" како едно од најчестите реторички прашања на младите пубертетлии) и зошто всушност обелоденување на одредени делови од телото да го сметаме за јавно непристојно?
Сфаќаме дека сексот како ултимативна интима е наметнатно од невалидни аргументи. Репродукцијата и задоволството како првенствена кауза за случување на овој процес во ниеден случај не се реално штетни по околината. Според ова, можеме да заклучиме дека не постои статична прогресија на интимизирање, тоест, не постои причина зошто девојката би тврдела "ја не се ебам на прв состанок".

DreaM oNe

我是马丁
Член од
4 септември 2012
Мислења
235
Поени од реакции
175
Македонска работа - нема да сфатат нешто и одма викаат дека е глупост.
Космополитска работа-се што не разбирате за вас е уметност.
Да си различен не значи дека си подобар ниту дека си корисен.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Космополитска работа-се што не разбирате за вас е уметност.
Да си различен не значи дека си подобар ниту дека си корисен.
И покрај тоа што во потполност се согласувам со ова, ништо од ова не соодветствува на Дудо.

(разгори ја човеку, досадно ми стана)

DreaM oNe

我是马丁
Член од
4 септември 2012
Мислења
235
Поени од реакции
175
И покрај тоа што во потполност се согласувам со ова, ништо од ова не соодветствува на Дудо.

(разгори ја човеку, досадно ми стана)
Некој погоре го користеше тоа како аргумент дека ние (македонците) всушност не го разбираме ликот и делото на Дудо.Незнам он од каде е? Ама вака по аватарот метрополитен ми делуваше :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom