- Член од
- 24 ноември 2009
- Мислења
- 4.959
- Поени од реакции
- 4.882
Мими слободно и на он нет пиши го името на „ Агенцијата“ правно а и секако друго не ти может ништо.Мартина ај молим те ќути да не ти стегнам тужба . Ја да ви кажам, дека совршена работна атмосфера за новинарството е затворска ќелија. Бар немаш мобилен да го слушаш Костурски како ти ѕврцка. Е вака на новинарите у Македонија им се прави поштовани публикуме: Ќе те фати на закани, уцени, тужби, само да се уплашиш и да ќутиш. Па дури и се оди на тактика - НАПИШИ СИ ДЕМАНТ НА СОПСТВЕН ТЕКСТ. Па Костурски ја ако сакав рекет, ќе ти ги пуштев овие документиве од МРТВ што ми одмараат на маса. Ама мене не успеал никој да ме купи, а најмалку ќе можеш ти!
Прво за е-маилот, ти си учесник во конверзацијата и е-мајлот е твој а секоја конверзација има право да ја објави еден од учесниците во конверзацијата.
Клевета нема пошто изнесуваш факти,друго за бисерчо јас да сум на твое место и на останатите тројца ке барам автобусите да се однесат на вондреден технички преглед, е тек тогаш ке ти се дигне коса кога ке видиш во какви мртовечки сандаци сте се возеле, тие автобуси се буквално смртоносни стапици,иако однадвор изгледаат солидно одоздола шасијата им е целата скапана, управувачкиот систем им е неисправен,кочниот систем не функционира како што треба, немаат балансери па доколку недај боже пукне гума, се превртува автобусот на грб, исто како што се преврте оној кај струмица пред десетина години, не си играјте и немојте повеќе да патувате со такви агенции и превозници.