Рамбовка ?! БитПазар !Каде можам да најдам маичка за под кошула , нешто вака ?
хахахах не рамбовка,овој V стил да е, за опсорбирање на пот,да не се познава пот,за да не се познава кога носиш под кошула и etc.Рамбовка ?! БитПазар !
bitola butik look pred mesec dena gi gledav.. 550 den bea na rasprodazba..pisi mu na stranata na fb mozebi imaat. pozzКаде и по која цена се наоѓаат фармерки или панталони над колена?
Фала за инфо До душа откога го имам пишано постот си купив два параbitola butik look pred mesec dena gi gledav.. 550 den bea na rasprodazba..pisi mu na stranata na fb mozebi imaat. pozz
Челзи чизми имаш на friday.mk разгледај.
Каде можам да најдам вакви челзи чизми и ваков капут во Скопје?
Здраво, имам можност за снабдување од марки HOBBS UK, , Mona , Rabe moden , ESPRIT, само се работи за продажба на мало останати бројчиња нови од конфекија без можност за фактурирање//И тука ќе напишам, барам конфекции/производители/увозители на бебешка, детска и облека за жени на големо, за снабдување роба на бутик, со фактура и се што е потребно, цела Македонија, по можност да се види робата и квалитетот.
Vakvo nesto za da izgleda dobro treba da bide od mnogu visok kvalitet i odlicen skap majstor da go pravi, ako ne ke izgleda evtino i glupo.
Страшно ми се допаѓа костумот на Погба.. што мислите?
Лош вкус имаш, што да ти кажамТи Oзбилно ли? Поише ми асоцира на Драги Шпага