- Член од
- 21 декември 2011
- Мислења
- 568
- Поени од реакции
- 294
кај низ ск да најдам кожна ( не мора е вистинска) кафена машка јакна ?
masimo duti imat perverzii ama kesh ako imas....кај низ ск да најдам кожна ( не мора е вистинска) кафена машка јакна ?
Имаш на фејсбук од оние што препродаваат од ибеј чинам. За 2,000 ги има. Ептен се убави. Со достава до дома, чекаш не знам колку. Прашај си. 30 дена мислам ако ги немаат, два до три дена доколку ги имаат.[DOUBLEPOST=1411161765][/DOUBLEPOST]кај низ ск да најдам кожна ( не мора е вистинска) кафена машка јакна ?
Има во Лептокарија во еден бутик, во него само металска, некоја гардероба се продава, има и од овие модели нешто слично. Ко да имам видено, да.[DOUBLEPOST=1411162304][/DOUBLEPOST]Дечки, вакви панталони (Cargo Pants) да не знаете каде има? Или ваков вид. Нејќам да носам од оние тесните фармерки, преку глава ми са.
Ја сум од Свети Николе и го прошетав целиот град и немо у никој бутик. На 15ти ќе одам за Штип и дали има таму некаде некој бутик или продавница шознам.
И дали уопште се продаваат низ Македонија?
Препорака за есен/зимска колекција. Некое јакчниче пантолани и зимси патики .
Во кои продавници поточно во ГТЦ и Skopje City Mall?tommy hilfiger vo gtc, boss vo city mall, pierre cardin vo gtc/city mall (city fashion)
беше во гуливер? во гтц во подрумот...Кај можам да најдам низ Скопје патики број 48? Барав денес, 47 максимум имаше скоро сегде, а и тоа малце 48 што имаше беше тапа.
каде патикиве кажи ми одма! двата параИмаш на фејсбук од оние што препродаваат од ибеј чинам. За 2,000 ги има. Ептен се убави. Со достава до дома, чекаш не знам колку. Прашај си. 30 дена мислам ако ги немаат, два до три дена доколку ги имаат.[DOUBLEPOST=1411161765][/DOUBLEPOST]
Има во Лептокарија во еден бутик, во него само металска, некоја гардероба се продава, има и од овие модели нешто слично. Ко да имам видено, да.[DOUBLEPOST=1411162304][/DOUBLEPOST]
Само кондури имаат таму. Порано зимав, ама више не. Изгор скапи им се...беше во гуливер? во гтц во подрумот...
U nedela sum na svadba. iam teget pantaloni i crni patiki/konduri neso takvo. Pa sea kakvo sako i kosula ke mi odgovara.? Fala mn