Модни совети/предлози/сугестии/прашања (Каде може да најдам?)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
кај низ ск да најдам кожна ( не мора е вистинска) кафена машка јакна ?

Препорака за есен/зимска колекција. Некое јакчниче пантолани и зимси патики :D.

кај низ ск да најдам кожна ( не мора е вистинска) кафена машка јакна ?
:) Имаш на фејсбук од оние што препродаваат од ибеј чинам. За 2,000 ги има. Ептен се убави. Со достава до дома, чекаш не знам колку. :) Прашај си. 30 дена мислам ако ги немаат, два до три дена доколку ги имаат.[DOUBLEPOST=1411161765][/DOUBLEPOST]
Дечки, вакви панталони (Cargo Pants) да не знаете каде има? Или ваков вид. Нејќам да носам од оние тесните фармерки, преку глава ми са.

Ја сум од Свети Николе и го прошетав целиот град и немо у никој бутик. На 15ти ќе одам за Штип и дали има таму некаде некој бутик или продавница шознам.
И дали уопште се продаваат низ Македонија?
Има во Лептокарија во еден бутик, во него само металска, некоја гардероба се продава, има и од овие модели нешто слично. :) Ко да имам видено, да.[DOUBLEPOST=1411162304][/DOUBLEPOST]
Препорака за есен/зимска колекција. Некое јакчниче пантолани и зимси патики :D.
Nike-Sportswear-Fall-Winter-2011-Dunk-AC-Premium.jpg
1000x1000.jpg
chinos1.jpg
Business-Attire-2013-2014-For-Men-2-600x854.jpg
maski-patiki.jpg
:pipi::pipi::icon_lol::vozbud::sneaky::unsure::pos:

Последно уредено:
:) Имаш на фејсбук од оние што препродаваат од ибеј чинам. За 2,000 ги има. Ептен се убави. Со достава до дома, чекаш не знам колку. :) Прашај си. 30 дена мислам ако ги немаат, два до три дена доколку ги имаат.[DOUBLEPOST=1411161765][/DOUBLEPOST]
Има во Лептокарија во еден бутик, во него само металска, некоја гардероба се продава, има и од овие модели нешто слично. :) Ко да имам видено, да.[DOUBLEPOST=1411162304][/DOUBLEPOST]
Nike-Sportswear-Fall-Winter-2011-Dunk-AC-Premium.jpg
1000x1000.jpg
chinos1.jpg
Business-Attire-2013-2014-For-Men-2-600x854.jpg
maski-patiki.jpg
:pipi::pipi::icon_lol::vozbud::sneaky::unsure::pos:
каде патикиве кажи ми одма! :D двата пара

Абееее.... вака. Шубе ми е да прашувам тука али ајде. Треба да идам на една забава у стил на дваесеттите. Е сеа ја како кежуал дечко неам некоја голема гардероба. Мислам си имам бели и црни панталони, али некој голем избор на кошули неам, барем не за вакво нешто. Не знам ни дали треба струкирана кошула или не. Е сеа се мислев, пошто ќе ми треба и шешир, федора се викал тој, како да се облечам отприлика. Мислев комбинација цел у бело со ваков шешир, плус да купам бела кошула и да облечам бели панталони. Или тоа, или да земам некоја црна кошула со ваков шешир, и црни панталони нели. Лично вторава опција попривлечна ми е пошто имам топ патики за такво нешто, а и на изгледот и стилот кој си го фурам секојдневно повеќе му лежат темни бои.

Секакви сугестии и совети се добредојдени, ако има и да се додаде нешто :)

U nedela sum na svadba. iam teget pantaloni i crni patiki/konduri neso takvo. Pa sea kakvo sako i kosula ke mi odgovara.? Fala mn

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom