- Член од
- 9 јуни 2014
- Мислења
- 10
- Поени од реакции
- 0
може да пробаш да ги најдеш и во продавницата за Victoria's secret што е кај Red Caffe одма после Нова Железничкакаде да го најдам?
може да пробаш да ги најдеш и во продавницата за Victoria's secret што е кај Red Caffe одма после Нова Железничкакаде да го најдам?
Препорачајте некој препарат за коса, восок или некоја крема, сакам да ми ја стврдне косата а да не се познава како да е мрсна.
Моментално користам восок од тафт.
Lak za kosa? Ima lakovi sto imaat maski mirisисто и мене ме интересира некој добар восок а што не ја праи косата мрсна и што може добро да се оформува после...
или овој каде може да го купам кај нас http://www.slikhaarshop.com/uk/by-vilain.html
temno sino so belo i nemas promasaj za letni kombinacii.Дечки некои предлози за облека за искачање во клубови за летно време. Од следната недела се подновувам па ако може некои предлози патики+долна+горна облека. Мислев нешто комбинација Lacoste, Armani едно друго ама не сум јас многу по облека.
Ѕирни си ја странава можеби ќе си пронајдеш нешто ^^Оваа тема исто ќе ја обележам како важна и нека биде за сите модни прашања, предлози за комбинации, каде членовите може да си даваат сугестии и предлози за модни комбинации или било што поврзано со модата.
Исто така, на многу теми се поставуваат прашања од типот: Каде може да најдам таква и таква сукња/панталони/кошула/маици, па затоа ми дојде на памет да има една посебна тема каде секој може да си праша за тоа што му треба, и ќе си добие информации за каде/што/како/колку пари чини и така.
И така...
Ако одиш во Скопје имаш во Impact Shop на друго место лично јас слабо познавам[DOUBLEPOST=1408732333][/DOUBLEPOST]Каде можам да најдам панталони за планинарење по можност да е надвор од Ск?
ГТЦ имаш на 3ти спрат и ако те носи патот накај стара чаршија исто такакаде можам во скопје да најдам вакви, и која би им била цената?