- Член од
- 22 април 2005
- Мислења
- 1.338
- Поени од реакции
- 505
Од ваше искуство, каде низ Скопје можам да најдам добра копија на парфем, да трае барем некое време?
tommy hilfiger vo gtc, boss vo city mall, pierre cardin vo gtc/city mall (city fashion)Каде во Скопје може да најдам добар кожен машки паричник ( tommy hilfiger, boss и др.)
Зелен Пазар......... имам купено и речиси се исти како оригиналните......, овој јас сега што го користам го купив од Зелен Пазар кога бев во Скопје и сум презадоволен..... одкога ќе испрскам со парфемот на блуза следните два (, а може и повеќе) дена уште мирисаОд ваше искуство, каде низ Скопје можам да најдам добра копија на парфем, да трае барем некое време?
Сум носел и марки кои се доста повеќе од 1000 денари, но сум носел и нешто што не е марка, а било околу 1000 денари.никаде....а какви марки купи од 1 000 денара па сакаш да ти траат ?
Во ТЦ „Веро“ (така ли се вика тој спроти Народна банка?) има копии за 200 денари.Од ваше искуство, каде низ Скопје можам да најдам добра копија на парфем, да трае барем некое време?
во Сирија 103% ќе најдешДечки, вакви панталони (Cargo Pants) да не знаете каде има? Или ваков вид. Нејќам да носам од оние тесните фармерки, преку глава ми са.
Ја сум од Свети Николе и го прошетав целиот град и немо у никој бутик. На 15ти ќе одам за Штип и дали има таму некаде некој бутик или продавница шознам.
И дали уопште се продаваат низ Македонија?
ja imam rabotnicki pantaloni ne otvoreni lepenkata mozis so pegla da a trgnisДечки, вакви панталони (Cargo Pants) да не знаете каде има? Или ваков вид. Нејќам да носам од оние тесните фармерки, преку глава ми са.
Ја сум од Свети Николе и го прошетав целиот град и немо у никој бутик. На 15ти ќе одам за Штип и дали има таму некаде некој бутик или продавница шознам.
И дали уопште се продаваат низ Македонија?
Да се зачленам во оние терористичките групи. Мош за без пари ќе ми дадат.во Сирија 103% ќе најдеш