Night Watch
Сонот на еден корен
- Член од
- 9 мај 2006
- Мислења
- 31
- Поени од реакции
- 0
Мобимак, иако Космофон се подобри...
И ја те подржувам тука. Подобро е на космофон со овоа 500 пораки преку викенд. А на мобимак не можеш ни 5 пораки у 2 саати да пратешCuCeNcE напиша:Ја сум на мобимак и до пред некое време ке кажев МОБИМАК али после овој кикс шо го направија...Ќе кажам КОСМОФОН
Епа значи, ти на секој со префикс или суфикс "мак" би му дала...довербаSweet Barbie напиша:Jas sum na Mobimak, jes da Kosmofon se bolji, ali toa mak mi e vazno... Otkoa ke dojde T-mobile ke vidime.
Друже, да те замолам да не пишуваш со таков трева боја фонт?India напиша:Polesno ke se disi od oktomvri so poniski ceni koga ke se vkluci i tret operator.
Не никако само коа ја си го купив мобилниот они уште беа македонска сопственост, а после ги откупија мислам Украинци или така нешто. А инаку Т-мобиле сеа коа ќе дојдат(барем како што се најавува) валда ќе бидат Т-МАК, како што во Хрватска се Т-CR и изјавата на типот шо преговараше у Македонија беше демек од Македонците за Македонците ќе било(у смисол на вработени). А иначе не Космофон пошо коа можам да зеам македонско зошто странско.Мистичен напиша:Епа значи, ти на секој со префикс или суфикс "мак" би му дала...доверба