Многу се нервирам кога...

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
се нервирам коа насабајле ќе видам дека ме остајле без кафе ........:tapp:

lile_rock

Олд сКул...хD
Член од
22 јуни 2007
Мислења
902
Поени од реакции
7
се нервирам кога треба да станам за на школо сабајле...х((

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
и правам глуп тест за нешто кога никогаш нема да ми треба
се нервирам и ја за тоа...хаха баш утре праам хемија...
иначе се нервирам коа видам некој фејк на улица или школо....

bubi4ko

Македонци брее..
Член од
24 јуни 2008
Мислења
274
Поени од реакции
17
Кога сакам да си симнам некоја игра и ке ми текне дека имам 256 рам и дека ми е лимитиран нетот.Исто така се нервирам кога ке ме пратат на дуќан и на некои други места а не ми се оде на мене

M

MIL

Гостин
Најмногу се нервирам кога ми водат инат,кога ме теретат за нешто што не го помислувам,а не па да го направам :tapp: и кога некој ме гледа во очи ме лаже а немам муда да му кажам дека знам дека лаже:nerv: btw. и кога ми гасат нет и не можам да се испратам со девојка ми салам :bip: :nesum: (заслужено им е на кабловските луѓе)

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Многу се нервирам кога ќе ме изнервираат:pos2::pos2::pos2:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.077
И јас најмногу се нервирам кога ќе изгубам на некој спорт..ПР Тенис ако изгубам ПУКАМ ОД НЕРВОЗААА!!!!!!!Рекетот го направив сам да се аресе...

Јоулин<---

Играорка
Член од
25 февруари 2009
Мислења
186
Поени од реакции
3
се нервирам кога нејзе повеќе ја цени кореографот и секад ја става во подобри кореографии а таа само се треска од земја, не игра као што треба, само ми се кипри ко некоја будала со таа нејзината смрдлива кадрава коса, коа игра нозете буквално ги ечка од земја ми се прави ТАНЕЦ, а уствари не е свесна дека сите ја мразат и зад грб ја озборуват, се прави добра душа, а уствари е змија отровница:angry3::nerv:

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
многу се нервирам кога ќе ме заебе последната утакмица на спортска лелее пиздам тогаш никој не ми се појавува пред очи

Kajgana Shop

На врв Bottom