Кога сакам да си симнам некоја игра и ке ми текне дека имам 256 рам и дека ми е лимитиран нетот.Исто така се нервирам кога ке ме пратат на дуќан и на некои други места а не ми се оде на мене
Најмногу се нервирам кога ми водат инат,кога ме теретат за нешто што не го помислувам,а не па да го направам и кога некој ме гледа во очи ме лаже а немам муда да му кажам дека знам дека лаже:nerv: btw. и кога ми гасат нет и не можам да се испратам со девојка ми салам :bip: :nesum: (заслужено им е на кабловските луѓе)
се нервирам кога нејзе повеќе ја цени кореографот и секад ја става во подобри кореографии а таа само се треска од земја, не игра као што треба, само ми се кипри ко некоја будала со таа нејзината смрдлива кадрава коса, коа игра нозете буквално ги ечка од земја ми се прави ТАНЕЦ, а уствари не е свесна дека сите ја мразат и зад грб ја озборуват, се прави добра душа, а уствари е змија отровница:angry3::nerv:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.