Многу се нервирам кога...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.078
Дик овој па...А Манчестер кога дава гол бе мочко еден?
Дечко офтопик си....И јас ќе сум офтопик ама ќе ти одговорам
КОГА МАНЧЕСТЕР ДАВА ГОЛ ТОГАШ НАЈМНОГУ СЕ РАДУВАМ

П.С АКО СИ ТИ МОЧКО,ЈАС НЕ СУМ:smir:

Он: Кога треба да учам за у школо..

Член од
28 март 2006
Мислења
17.885
Поени од реакции
12.420
Кога ми стигаат сметки, а плата доцни :nesvest:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Кога треба да земам да учам, а таман ми станало интересно на компјутер.

М

Мрак

Гостин
Кога треба да одам на школо:tapp:

и јас!А кога ќе отидам во школо најмногу се нервирам кога имам математика(го мразам часов)и последен час физика:vozbud:Последен ча,преморена,па уште и физика...

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Кога треба да земам да учам, а таман ми станало интересно на компјутер.
И мене секогаш истото ми се случува.Изгледа не е до тоа шо наеднач по дремење на PC ќе ми стане интересно туку се ми е поинтересно и позабавно во моментот кога ќе треба да учам :vozbud:

Член од
4 април 2009
Мислења
311
Поени од реакции
14
кога тој над мене треска глупости :baeh:

М

Мрак

Гостин
Кога ќе видам коефициенр 1,2.Па џабе го ставиле,за толку никој не им уплаќа подобро ќе си купи нешто со парите,а не да ги даде за глупости.1,2 бе!!!:vozbud:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Кога мобилниот ќе ме разбуди во 6:30:nesvest:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Кога некој неможе да се наспие цел ден и кога зависиш од некого

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.794
Поени од реакции
44.078
Многу се нервирам кога дечкото што е спомнат во мојот потпис ми дава црвена репутација:tapp:

М

Мрак

Гостин
Многу се нервирам кога татко ми се прави многу паметем пред да уплатам,пола саат ми зборува кко ливчето ми е недобитно,а на крај тогаш добивам!Несакам некој да му кажува што да уплатам,јас што мислам тоа ќе пишам...
Исто ме нервира кога зборуваме за некој натпрева и ќе му речам мислам дека ова ќе биде 3+ а на крај ќе заврши 2:0 и само ќе рече:е гледаш,јас викав дека ќе биде од 0-2,гледаш..Па ако викал зошто така не напишал?!
И ме нервира затоа што секогаш кога треба Манчестер да играат вика:Да даде Господ да изгубат 3:0.Многу ме нервира така кога зборува!!!Знае дека ги мразам Ливерпул,а тој ги обожава демек и во салонот залепи постер мега од Торес!!!:ija:Неможам да го гледам секој ден тоа гомно.Ам јас и онака цел ден сум во мојата соба каде на ѕидот ги гледам само Манчестер,Манчестер и Манчестер Јунајтед:baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom