Ми треба совет !

love

The one and only
Член од
2 мај 2006
Мислења
716
Поени од реакции
1
Nikogas nemam koristeno ist krem dvapati.Momentalno koristam deba i mozam da recam deka e dobar,ama i jas imam kombinirana koza i moram da si najdam nesto so stvarno ce mi odgovara.

Мари

...
Член од
31 декември 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
0
Тоа треба да си се обратиш кај мајка ти..Не знам каква кожа имаш?

ЃАВОЛЧЕ

PlayGIRL
Член од
13 април 2006
Мислења
983
Поени од реакции
4
Женски, абе идете на козметичар? Јас сакам да идам, ама не знам каде...Афродита-С ми е у маало, ама не знам како е.......ај дајте ми ваши искуства и каде да одам, зошто сепак за лицето се работи и не сакам да одам било каде!

Член од
4 мај 2006
Мислења
42
Поени од реакции
0
mi treba sovet za ubavinata na zenata i za krslivata i vitkana kosa

The good friend will be there for you for ever

IsidoraD

Neko to od Gore vidi Sve!
Член од
18 октомври 2005
Мислења
671
Поени од реакции
29
UnAwArEs напиша:

Izvini ne razbrav dobro,baras sovet za ubavinata na zenata???!!!!

Sto se odnesuva na vtoroto za krsliva i vitkana kosa,mozes da koristis Garnier sampon plus pena za vitkana kosa Garnier.
Probaj,valjda ke pomogne!

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
За сува и нежна кожа користете Dove од свое лично искуство ви кажувам многу е добра помадата за лице иако е малку „големка“ кутијата али помадата за лице што е е петка за чуствителна кожа

Член од
31 мај 2006
Мислења
9
Поени од реакции
0
Prvo smeni go sredstvoto za mienje na lice kupi si nekoj sapin mozes dove ili nivea a za krema probaj da ja najdes po aptekive zasto e malku retka a se vika Doctor´s regenerativna krema od neven...jas go koristam veke tretoto pakuvanje a sestra mi vtoroto...a mnogu dobra karakteristika e toa sto cini samo 60 denari pa ke si imas i dnevna i nokna krema za 3 meseci za 60 denari kompletna nega pa i podloga za sminka.Se nadevam deka pomognav nekomu so predlogov

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
ЃАВОЛЧЕ напиша:
Женски, абе идете на козметичар? Јас сакам да идам, ама не знам каде...Афродита-С ми е у маало, ама не знам како е.......ај дајте ми ваши искуства и каде да одам, зошто сепак за лицето се работи и не сакам да одам било каде!
Moj sovet ti e da odis na dermatolog a ne na obicen kozmeticar... zatoa sto poveketo takvi imaat samo kurs zavrseno i ke ti go unistat liceto.:star: :icon_lol: :icon_lol:

N

NeMiRnA

Гостин
aman be luge na 17-8 god imate potreba od kozmeticari,mislam deka nemate tolku kolku sto samite mislite,ne ste svesni koi posledici sledat posle,moze da vi ja ostetat kozata za vek i vekova i bez da imate problem,za niv sekogas imate i cepkaat za da zemat pari.prosto gel za mienje lice,tonik,bebi ulje i dobra krema i liceto e 5ka:)

Член од
14 јуни 2006
Мислења
6
Поени од реакции
0
JeCILaDy напиша:
Кожата на лицето ми е сува. :(( Особено после капење... Се осеќам како да ми отпаднала кожата . Инаку, се случува тек-тук по некое мозолче да ми се направи.
Каков крем користите вие..?

Najdobro ke ti bide posle kapenje da koristis pavloviceva, a sekojdnevno nekoja hidratantna krema(za mene najdobri se onie od avokado i aloe).
Koga imas nekoe mozolce mozes da go isusis so pomos na maslo od cajno drvo.

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
UnAwArEs напиша:

1. Jas ne go razbiram prasanjevo...?
2. Jas imam vitkana kosa taka da mislam deka na Revlon samponite se najdobri, a ako ne ti e dobar ni toj ne znam...mozebi Nivea

Член од
3 јуни 2006
Мислења
228
Поени од реакции
0
NeMiRnA напиша:
nivea soft i top mi e,u izuzetni situacii sakate smejte mi se so da praam koga mi e presuva kozata stavam bebi ulje nivea,iliiiiiii pavloviceva ili bekutan toa e spasot:)

JA KORISTAM VITASKIN 15 za kombinirana koza a majka mi se macka so bekutan na 43 god interesno neli
dobra e bekutanot

Член од
3 јуни 2006
Мислења
228
Поени од реакции
0
ЃАВОЛЧЕ напиша:

jas sum bila ednas ne mi teknue kao se vikase kaj people kaficot pozadi king burger i mn bese zakon uzivav edno dva sati so ne mi pravea
imav samo crkni na nosot inace liceto mi e cisto ali mi gi iscistia
bev togas bese maj mislam deka bese lani i neam od togas otideno super bese ne znam so problem imas ama vnimavaj da ne ti go unistat liceto idi kaj nekoi profesionalci

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Дали некој може да ми препорача квалитетен крем за самопотемнување?Фала однапред.

Kajgana Shop

На врв Bottom