Izvini ne razbrav dobro,baras sovet za ubavinata na zenata???!!!!UnAwArEs напиша:mi treba sovet za ubavinata na zenata i za krslivata i vitkana kosa
The good friend will be there for you for ever
Moj sovet ti e da odis na dermatolog a ne na obicen kozmeticar... zatoa sto poveketo takvi imaat samo kurs zavrseno i ke ti go unistat liceto.:star:ЃАВОЛЧЕ напиша:Женски, абе идете на козметичар? Јас сакам да идам, ама не знам каде...Афродита-С ми е у маало, ама не знам како е.......ај дајте ми ваши искуства и каде да одам, зошто сепак за лицето се работи и не сакам да одам било каде!
JeCILaDy напиша:Кожата на лицето ми е сува. ( Особено после капење... Се осеќам како да ми отпаднала кожата . Инаку, се случува тек-тук по некое мозолче да ми се направи.
Каков крем користите вие..?
1. Jas ne go razbiram prasanjevo...?UnAwArEs напиша:mi treba sovet za ubavinata na zenata i za krslivata i vitkana kosa
The good friend will be there for you for ever
NeMiRnA напиша:nivea soft i top mi e,u izuzetni situacii sakate smejte mi se so da praam koga mi e presuva kozata stavam bebi ulje nivea,iliiiiiii pavloviceva ili bekutan toa e spasot
ЃАВОЛЧЕ напиша:Женски, абе идете на козметичар? Јас сакам да идам, ама не знам каде...Афродита-С ми е у маало, ама не знам како е.......ај дајте ми ваши искуства и каде да одам, зошто сепак за лицето се работи и не сакам да одам било каде!