Минатото и врската

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
A zhenska mozhe da ide so tebe shto si ebel sve shto imalo dupka? Abe aj :)

Член од
23 април 2005
Мислења
622
Поени од реакции
14
Минатото како причина...

Дали неговото односно нејзиното минато Ви претсавува некаков проблем за да бидете со него/неа без разлика кога за тоа минато сте дознале...?????

Fatty

Режи :)
Член од
2 јуни 2006
Мислења
427
Поени од реакции
5
Ne, ne pretstavuva problem zaso minatoto si e minato, pominalo veke i nema zaso da preci...druga rabota e toa ako ima posledici od minatoto, vo segasnosta...togas mozebi ke razmislam...

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Zavisi za kakvo minato stanuva zbor:helou:

N

NeMiRnA

Гостин
Zavisi za kakvo minato stanuva zbor kako sto kaza Lady,zasto nemoze preku se da se premine,sepak vo minatoto mu se korenite,megutoa ako stanuva zbor za devojki itn itn i te kako ke mu gi vadam niz nos zaradi nekoja bezvezna zenska ljubomora,ne deka nema da mu veruvam,ama nie prosto uzivame koga provocirame za nekoja minata zenska kon koja osekame neosnovana ljubomora:),ama sepak toa e sitnica,a vo momentov nemam inspiracija za drug vid na minato.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Lady напиша:
Zavisi za kakvo minato stanuva zbor:helou:
Ми го зема зборот.Зависи за какво минато...наркотици,алкохол,криминал...Ако е нешто сериозно,секако дека би ме загрижило да не се пофтори и покрај тоа што сега го нема.Појасни ја темата малце:smir:

Член од
10 април 2007
Мислења
166
Поени од реакции
0
Па секој има свое минато, нели? И какво и да е тоа, не може да се смени...но ако самите дозволиме може да влијае... Е сега, во темава нема конкретно наведено, за какво минато се работи, во однос на девојки, или во однос на однесување... Некој може да имал и 100 девојки, но кога ќе ја сретне онаа вистинската да остане со неа и да и биде верен... Што значи, минатото не би влијаело, освен ако девојката не го дозволи тоа, па да се сомнева. Но, ако се работи за дечко кој имал проблематично минато, со алкохолизам, дрога и слично, тоа е веќе сериозен проблем кој од своја страна многу лесно може да ја наруши хармонијата во една врска...

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Ме интересираат работи кои се поврзани за минатото колку да знам со кого и каков човек си имам работа а детаљи околу тоа со колку и како поминало минатото не одам до таму така да и јас ги откривам истите ствари за кои и сум сакал да знам,е сега тоа наркоманија и проституција и тешки заразни болести мисклам дека никој не би трпел да не се праиме ептен либерте

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Минатото е крадец што неможе ништо да даде, само може да ти ја расипе убавата иднина со некој.

Член од
12 јуни 2007
Мислења
55
Поени од реакции
0
Минато си е минато...
Пр... Јас од денес сум со неа и не ме засега толку многу минатот али сепак сакам да знам со каква личност сум, но како што спомнав од денес сум со неа и од денес па натака ме интересира каква ќе биде што ќе прави и како ќе прави... Али ако во минатото била под дејство на алкохол, дрога и сл. не би ни почнал со неа никаква врска... Бидејки знам дека ќе има последици и во иднината...
Затоа ако се почнува нова врска треба добро да се запознае личноста со која сакаш да бидеш пред да стапиш со неа во врска...

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Минатото секогаш било страно за моите партнери и така и ќе остане до некаде, секој има свое минато, лошо или убаво, минато кое се уште е во срцето или минато на кои не мило се сеќаваме. Сеќавањата се тука, личностите од минатото ги гледаме. Битно е да не се влезе во врска со минатото нерасчистено. И можеби на почеток на врската смета сето тоа, но понатаму е веќе само збор и ништо повеќе.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
276
Поени од реакции
13
Зависи од минатото,ама ако се работи за женски,воопшто не ми пречи.Да не е некој криминалец само,а другото не е толку важно бидејки е минато.

С

Сатори

Гостин
~*~

Dali minatoto na vasiot\vasata decko\devojka vi e precka vo vrskata?
I obratno dali vaseto minato mu preci na deckoto\devojkata?
Gi ocekuvam vasite mislenja:tv:
Секој кој ќе се изјасни дека не му е битно минатото на партнерот или ги лаже другите или се лаже себе, минатото е тоа што ја прави една личност баш таква каква што е, полна со лузни и благослови ... фина, злобна, тривијална, наивна.
А просто не може да не те интересира, дури и да ти пречи, со каква личност треба да влезеш во врска.

Можам многу работи да разберам, се да прифатам, но кога ќе се одлучам да бидам со некој барам само една работа, минатото да остане таму, некаде далеку во спомените.

Моето минато ... еххх ... треба некој да биде многу толерантен и силен за да ме издржи како мене, така и моето минато.
:plete:

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
не сакам да знам ни да се интересирам за неговото минато..со која бил колку време бил со неа..бла бла..па не саакам ни тој да се интересире за тоа што е било пред него..едноставно нека гледе во тоа сто се вика сегашност..а мозеби и иднина..

E*V*I*L~G*I*R*L

>>>uvek tu<<<
Член од
2 декември 2007
Мислења
192
Поени од реакции
5
Моето мислење е дека за успешна врска треба да се гледа иднината со партнерот-ката.
Ако го гледаме неговото-нејзиното минато врската нема да има среќен крај туку постојани кавги во неа.
Ако партнерот ни одговара спрема она што е сега, не гледам причина зошто да се замараме со нивното минато т.е. во времето кога појма немавме дека воопшто постои таа личност.
Никој не е безгрешен и никој не е совршен.Сите ние имаме направено некоја грешка за која се каеме, ама најбитно од се е да не ја повторуваме истата.Ако научивме кај згрешивме нема зосто некој-а да не „чука по нос“ за неа, оти и таа личност има направено некоја грешка во животот и нема право да ни суди.

Kajgana Shop

На врв Bottom