Минатото и врската

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Не ми пречи,а и не ми значи многу.Немам никаква корист од скромните познавања за неговото минато.Сепак се работело за различни личности,имало различни проблеми и убави моменти,што не сакам (а и не знам дали е можно) да ги доведувам до никаква врска со мене,да ги разработувам,анализрам...не знам која е целта на тоа.

Немам никаква потреба да се распрашувам,не ме интересира ни на почеток ни покасно во врската,се` што знам ми има кажано сам самоиницијативно,и сосема доволно ми е.На некое потсвесно ниво најверојатно сакам да си мислам дека сум првата девојка во неговиот живот.:)На свесно пак прифаќам дека сум n-та одбивам да се замарам со неговото минато,особено поради тоа што не гледам никаква потреба.

Моето минато исто немам некоја посебна желба да го споделувам,не дека е срамно или необично,туку заради тоа што е мое и што е минато.:) Не го кријам,кажувам некои основни работи,али многу распрашувања не трпам.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
ќе го прифатам таков каков што е ...секој има некое минато добро можеби има во мал процент и без,но без разлика несакам да му откривам ни за моето минато ни за неговото едноставно ќе го сместиме во одделот Don't speak.Пошто ако тој ми зборува за минатото сигурно дека ќе сфатам дека ме компарира или сеуште мисли на бившата а ставрно не ми е потребно тоа..

Член од
20 јули 2010
Мислења
57
Поени од реакции
0
А за какво минато станува збор, за бивши или проблематично? :jaj: ...Уште на почеток на врската направивме глуп муабет со дечко ми за бившите, и иако сме 3години заедно, мене не ми искачаат од глава некои негови бивши и љубоморна сум :nesum: :sakas_ust

--- надополнето ---

те. една бивша, од Чешка некоја :toe::cry:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Јас немам проблем со минатото (ако пред 10 години била дебела, пеѓава, со двојки во средно, се посрала на столчето во градинка итн итн) него гледам да немам проблеми во сегашноста ( да не качи некое килце повеќе, да оди редовно на козметичар, да знае некои основни и општи работи во кујната, да не се меша кога разговарам со пријателите, секојдневно да го надоградува и проширува сексуалното познанство итн).

Kajgana Shop

На врв Bottom