Најодвратно нешто... една другарка си фати дечко и 1 месец не одеа бевме заедно на одмор со друштво.. секој је*ени втори збор МИЛО ова... он еее МИЛО она... мило... мило... мило... милосано! аман...барем смени го малку миличко мила милосављевич хахахах
јас моето либе си го крстам по момент најчесто сонце, златце и во муабет “среќичко моја“ .... (инаку ми се допаѓа Хани, ама малце некако непогодно за наши простори али кој како сака...)
а тој мене милува да ме вика и тоа секогаш срце, и знам дека другите не ги вика така.
веке неколку дена ај мис мај саншајн ин прага, бат хи стил вармс ми лајк да сан хиар
Upotrebuvam prilicno standardni nazivi kako srce,muce itn.Se sto e premnogu inventivno i kreativno mi e smesno i ligavo.Poznavam eden par sto si se vikaat"bambi":icon_rollSekoj pat koga gi slusam moram da se potkasuvam za da ne izbuvnam vo smeenje pred niv.
Pa sakam takvi mili nazivi- samo ne srce ili src zaso toa mi se slucuva mnogu cesto kaj drugi da go upotrebam. Preferiram neso kao milo, duso i...sicno
Мили, мило, миличко (деминутив)...:pos2:....најмило...:pos2:
Злато , сонце, љубави, љубов.....
Кукло, кукличке.....душо....душичке...некој предходно спомна дунда....
срце, срцуш.....д'рн...м'рн......
ги има колку сакаш.....може да, ама не на секои 30sec. .....
ќе ти се смачи....
Понекогаш многу ме живцираат милите називи, затоа на секое машко што и низ муабет ми вика, мило, бејб, срц, ау, одма реагирам-не сум им ништо од тоа.
Со партнерот си се викавме едноставно, по име, или љубов, ептен у моменти на среќа..А, моменти од типот на златуш, кукле, бебуш, ауу, ме вадат од такт!:nenene:
Се е ок и од моја и од нејзина страна во врска со тие мили називи се додека не почне ко на филмон, пред секс да му се обраќа на мојот пенис со princess Sofia
Pa najcesto mu se obrakjam so Zlato, Bebe, Maci :wub: nekako mi se najmili i najiskreni, najcisti ... Si gi imam odvoeni samo za nego :back:
Toj da mi se obrakja so vakvi nazivi mi e sosema ok, ne mi smeta, no sepak sakam nesto posebno... Srcka e nesto sto me STRASNO nervira,nekako najprostacki mi zvuci ... Isto i Src me iritira mnogu, od opravdani pricini ... ( srekja moja ne mi gi dava ovie "iminja" ) Cesto pati od nego mozam da slusnam: ... Bebo ...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.