Милан - Јувентус 25.02 [20:45]

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    144
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
1. Убаво чим си гледал но не зборам за тебе само повеќе ве има, да тепавте ќе скокавте ама ајде нема врска.. и другите што гледале дома имаат живот без гајле. 2. Да на Милан судиите им даваат пенали кога веќе водат 1/2 разлика па пеналите што им ги дале им се многу битни ;)

Излишно е веќе да коментирам ќе се видиме на крајот на сезоната кој е кој.
Јас на полувреме пишав дака Милан е оштетен и тоа многу. А еве што пишав пред неколку страни на темава во муабет со Syn.
Абе ОК е ако гледаш така. На 2-0 ќе беше друг текот на мечот ама што требаа да направат? На полувреме да ја прекинат и да му ја дадат победата на Милан? Или Јуве намерно да им попушти во второ за да не бидат напаѓани после тоа?

Реков јас, како и да заврши мечот освен победа на Милан, Миланезите ќе плачат на крај. И 1-5 да беше за Јуве пак ќе го имаше муабетот дека друг ќе беше текот на мечот при 2-0. По таа логика требаше на полувреме да го прекинат мечот и да им ги дадат трите бода на Милан.

F

FuckYouAll

Гостин
Одиме Баба Ванга,стајл?o_O
Стварно крш мислења најдбро да прифатиме 1-1 дека заврши утакмицата и крај...
Добро де, јас признавам дека голот од Суљо чисти беше.
Ти си на ред да признајш дека сум во право за Вам Бомел и за поништениот гол од Матри(иако не го спомнав. :D )

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.215
Поени од реакции
14.482
Аха, а ако ја ставам јас 10 пати сликата од Матри каде се гледа дека не е во офсајд ке поверуваш ти конечно?
Но проблемот е во гол за водство од 2:0 уште во прво полувреме. Тука завршува секој нормален муабет!

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
И што ако ја освои Милан титулата со помош на судиски грешки? Нема да се важи? Ќе му ја одземат после 2-3 години?

Ти си на ред да признајш дека сум во право за Вам Бомел и за поништениот гол од Матри(иако не го спомнав. :D )
Попрво би рекол дека Мексес заслужи црвен картон за неспортскиот потег врз Фризот. Бомел ако заслужи црвен тогаш Киелини каков требаше да добие? Двајцата имаа безброј остри стартови низ целиот натпревар. Разликата е што Киелини доби жолт на минута до крајот. Ама нема врска. Се е тоа компензација нели:P

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Јас никогаш не сум бил нереален гол имаше,ама за Бомел џабе да збориме :).Ако гледаш така Пепе требаше директен црвен да добие со две нозе од позади влезе и жолт доби.. ;)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
AC MILAN 1991/92 SEASON: THE RECORD
Played: 34 Serie A matches
Won: 22
Drew: 12
Lost: 0
Scored: 74 goals
Conceded: 21 goals

Не е срамота да незнаеш нешто, срамота е да несакаш да научиш :)
Милан ако не се лажам, имаат рекорд од 58 или 59 натпревари без пораз. Оваа серија започнала и завршила со порази од Парма.

Јас знам, танананана:icon_lol:

М

Мартин`

Гостин
Јас на полувреме пишав дака Милан е оштетен и тоа многу. А еве што пишав пред неколку страни на темава во муабет со Syn.
Ретки беа таквите како тебе и секоја чест за нив, и постот ти е на место исто. Не плачам ниту го окривувам Јувентус јас за резултатот (дури ја фатив на кладилница X) само ме нервираат малце вашиве фанови што после утакмица во која прв Милан беше оштетен се курчат ..

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Со вториот пост на Бјанконеро Веро мислам дека треба да се затвори темата ...се е кажано во него односно најреалниот пост досега..ама како и да е после натпреварот можи да се заклучи дека Барзаљи е ѕвер:D..па какви интревенции имаше чоекот не знам дали заприметивте:LOL:

С

сашенко

Гостин
Но проблемот е во гол за водство од 2:0 уште во прво полувреме. Тука завршува секој нормален муабет!
Другар, како што неможам јас така ни ти неможеш да знаеш шо ке се случело.Престани да сонуваш, Јувентус не се дечишта од улица собрани па да неможат да се вратат со два гола КОИ И ГИ ДАДОА ДО КРАЈ.Ти ми збориш за психички као демек ке паднеле и такви глупости кои на професионалци такви не им се дешаваат баш така како што ти го мислиш тоа

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
AC MILAN 1991/92 SEASON: THE RECORD
Played: 34 Serie A matches
Won: 22
Drew: 12
Lost: 0
Scored: 74 goals
Conceded: 21 goals

Не е срамота да незнаеш нешто, срамота е да несакаш да научиш :)
Ова е тимот на Милан кој што газеше низ Италија а богами и низ Европа. Како што рече колегата Mr. 47, имаа 50 и кусур меча без пораз. Во денешно време е многу тешко да се постигне нешто вакво. Само што мислам дека крајот на серијата беше со пораз од Јуве од 1-3 на домашен терен. Не сум сигурен а ме мрзи да барам.

С

сашенко

Гостин
Јас никогаш не сум бил нереален гол имаше,ама за Бомел џабе да збориме :).Ако гледаш така Пепе требаше директен црвен да добие со две нозе од позади влезе и жолт доби.. ;)
Ист беше стартот, ја не видов разлика од едниот до другоот старт и можеше без мислење да му даде и на него црвен.Калчово се помизерно и помизерно со судииве

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.215
Поени од реакции
14.482
Другар, како што неможам јас така ни ти неможеш да знаеш шо ке се случело.Престани да сонуваш, Јувентус не се дечишта од улица собрани па да неможат да се вратат со два гола КОИ И ГИ ДАДОА ДО КРАЈ.Ти ми збориш за психички као демек ке паднеле и такви глупости кои на професионалци такви не им се дешаваат баш така како што ти го мислиш тоа
Јас никаде не напишав каков ќе бил резултот на крај, ти правиш такви муабети. Јас го пишувам само тоа што е факт, дека место да стои 2:0 за Милан, стоеше 1:0. За да нема забуна 2>1...

F

FuckYouAll

Гостин
Другар, на Пепе тој му беше прв старт, иако беше од позади и со две нозе, си го заслужи жолтиот, ама црвен ќе беше претеризам.
Иначе вака мојме до сабајле, Таљавенто ја заеба цела утакмица и заради него не видовме подобра игра.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Абе глеј сеа, не можиш да речиш дека Милан не е оштетен. Оштетен е и тоа како. Не можеш да знаеш како ќе реагираше тимот на Јувентус на 2-0 за Милан, или обратно. Не можиш да знајш како ќе реагираше Милан на водство од 2-0. Можеби одма ќе напраеше и 3-0.

Друга работа, и Јувентус беше оштетен, со поништениот гол на Матри. Да не објаснувам, истата ситуација како погоре, само со сменати бројки.

Ова вака, од ненавивачки апсект, судиските грешки беа, се и ќе се дел од фудбалот. Тоа е тоа, некој е некогаш губитник, некој е победник. Според мене, 1-1 е најреален резултат од денес. Поздрав

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.215
Поени од реакции
14.482
Ајде, сега Конте ги разбирал судиите, добро, после неколку недели отекување од целиот клуб Јувентус... сега демек технички грешки се правеле, тој ги разбирал...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom