F
FuckYouAll
Гостин
ЈУВЕНТУС БЕШЕ ЗАЕБАН ОД СУДИЈАТА, ЧИСТ ГОЛ МУ ПОНИШТИЈА, МЕКСЕС И ВАМ БОМЕЛ ТРЕБЕШЕ ЦРВЕНИ ДА ЈАДАТ.Биди малку попрецеизен. МИЛАН БЕШЕ ЗАЕБАН ОД СУДИЈАТА!!!
ЈУВЕНТУС БЕШЕ ЗАЕБАН ОД СУДИЈАТА, ЧИСТ ГОЛ МУ ПОНИШТИЈА, МЕКСЕС И ВАМ БОМЕЛ ТРЕБЕШЕ ЦРВЕНИ ДА ЈАДАТ.Биди малку попрецеизен. МИЛАН БЕШЕ ЗАЕБАН ОД СУДИЈАТА!!!
впрочем и вас фановите ве видовме кога губевте и на полувреме нигде ве немаше сега скокате што сте извадиле X.
Ама нема врска има време до крајот ќе видите кој ќе биде шампион
Браво, се гледа дека средно име ти е ’Објективен’...ЈУВЕНТУС БЕШЕ ЗАЕБАН ОД СУДИЈАТА, ЧИСТ ГОЛ МУ ПОНИШТИЈА, МЕКСЕС И ВАМ БОМЕЛ ТРЕБЕШЕ ЦРВЕНИ ДА ЈАДАТ.
Фаца,кај виде жити господ старт,кој го направил Бомел и требаше да му се даде директен црвен?ЈУВЕНТУС БЕШЕ ЗАЕБАН ОД СУДИЈАТА, ЧИСТ ГОЛ МУ ПОНИШТИЈА, МЕКСЕС И ВАМ БОМЕЛ ТРЕБЕШЕ ЦРВЕНИ ДА ЈАДАТ.
- Си гледав во кафич со другари , имам живот и надвор од форумов
- Живи били па видели, мерак ке ми биде ако е чесно само.Пошто на Јуве милиони глупи грешки му направија годинава (против нив) а и Милан се офајди со пеналиве годинава доста
Сиена, недосуден пенал - При пенал и погодок, Јуве би освоил 3 бода, а не 1(-2 бода)Судиите колку даваат толку и зимаат, сега им дадоа бод но нека ја мислат следните 3-4 кола со оние малите екипи 101% им кинат бодови
- Си гледав во кафич со другари , имам живот и надвор од форумов
- Живи били па видели, мерак ке ми биде ако е чесно само.Пошто на Јуве милиони глупи грешки му направија годинава (против нив) а и Милан се офајди со пеналиве годинава доста
Кај прочита директен црвен картон ?Фаца,кај виде жити господ старт,кој го направил Бомел и требаше да му се даде директен црвен?
Не ми е јасно ни мене зашто ја игра таа 3-5-2.Ова е 3та или 4та утакмица годинава каде почнуваме со оваа и губиме или е нерешено и на крај менува во 4-3-3 и се враќаме во натпреварот и доаѓаме до победа или реми во случајов.Играме многу подобро со оваа формација и апсолутно нема никаква причина зошто би ја менувал.Ако после ова пак продолжи вака, ептен ке се разочарам од него.Добро тренерче е, ептен ја подобри играва на Јуве, ова е 5 пати подобар тим од тој лани, и жалосно е да си прави вакви глупави работи сам на себе.Има се што му треба да атакува на титуалта ама со глава у ѕид оди со формацијава.Конте уште сеа форсира некој деформиран 352 систем и никад више ...
Среќа за него судиите им подарија шанса за реми иначе на мета ќе беше ради поразот, на ништо не му личеше тимот у прво полувреме кога требаше да губат 2-0, незнам што комплицира коа има испробана 433 формација или каква и да му е, битно 4 у задња линија има, у второ мислам дека смени, Пепе отиде десно на место на оној јужноамерот, Киелини се префрли на лева бековска а Лихштајнер играше ко класичен десен бек. Стварно незнам која му е поентава со 3ца стопери, ако продолжи со тој негов ескперимент мислам дека тоа и те како лошо ќе се одрази врз Јуве.
Ќе биде интересно да немаат пораз до крај а да се втори, незнам дал некад се десило вакво нешто у историја на некое од поголемиве првенства.
Одиме Баба Ванга,стајл?Кај прочита директен црвен картон ?
Имаше 4-5 стартови за жолт.
AC MILAN 1991/92 SEASON: THE RECORD24 кола без пораз. Тоа ни Милан не го може.
Аха, а ако ја ставам јас 10 пати сликата од Матри каде се гледа дека не е во офсајд ке поверуваш ти конечно?Навистина мислите дека ако ова го повторувате сто пати ќе ви поверува некој, па најмалку десет пати ви цртавме колку не ви држи муабетот...