Милан - Јувентус 25.02 [20:45]

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    144
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
И Официјално Макси и Боатенг заедно со компанијата Ибра , Сидорф , Неста , Аквилани , нема да играат против Јуве.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Abbiati
Abate,Nesta,T.Silva,Antonini
Nocerino,Van Bommel,Muntari
Emanuelson

Pato,Robinho

По се изгледа вака ќе почне Милан, единствена дилема Нини-Месба.

Amelia,Zambrotta,Mexes,Mesbah,Ambrosini,El Shaarawy,Inzaghi

И најважно Боатенг аут, што значи дека освен овие на теренот Милан ќе има само една опција од клупата за средината на теренот(Амброзини) кадешто Јуве мислам дека се најдобри и имаат предност.

Очекувам тежок натпревар и спортски Х.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.238
Поени од реакции
14.529
Изгледа приказната што ја повторуваат навивачите на Јувентус дека нивниот тим доминира со поседот на топката во Сериа А, не е баш точен.

Milan je bolji

što se tiče poseda lopte (30:58 minuta, po meču) i teritorijalne nadmoćnosti (14,2 minuta na protivničkoj polovini terena, po utakmici).

Juventus je bolji

u šutevima u okvir gola (7,3 po meču).

Можно е и овие податоци да не се точни, ако има друга статистика постирајте ја.

А, што се однесува до натправрот, многу мразам кога на дерби натпревари ќе отсуствуваат многу битни играчи, без разлика за која екипа играле. Кај Милан од старт нема барем троица првотимци: Боатенг, Ибра и Аквилани... А, ова се многу битни играчи за Милан.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.571
Како прво тоа со зебри ви е од пред 10 години,ништо ново не смисливте...
ако збориме за местење,и милан твој пред незнам колку години има истотака местено утакмици поради што има паднато во Серија Б...
како трето,нападот ви е у пм...само изгледа кога играте со лимонтус некако ви забушава тој напад... доста со ботанег и убрахимович...трупови сте,и крво ви е дека сезонава титулата нема да ја земете... и да, кога на дресовите ќе имате 2 ѕвезди ќе правиме муабет,дотогаш можете само да ќутите и да губите
Поправено :)

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
И Официјално Макси и Боатенг заедно со компанијата Ибра , Сидорф , Неста , Аквилани , нема да играат против Јуве.
Ете зошто ми мирисало на 3+ заедно со чиста 2-ка утакмицава :pipi:

F

FuckYouAll

Гостин
Изгледа приказната што ја повторуваат навивачите на Јувентус дека нивниот тим доминира со поседот на топката во Сериа А, не е баш точен.

Milan je bolji

što se tiče poseda lopte (30:58 minuta, po meču) i teritorijalne nadmoćnosti (14,2 minuta na protivničkoj polovini terena, po utakmici).

Juventus je bolji

Просек на посед на топка до последното коло.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Лион Бритон од Свонси има поголем број на додавања од Чави, мислам и подобар просек на успешност. Совршен систем има вградено менаџерот на тој клуб, затоа не ме чуди што се толку високо на табелата :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Лион Бритон од Свонси има поголем број на додавања од Чави, мислам и подобар просек на успешност. Совршен систем има вградено менаџерот на тој клуб, затоа не ме чуди што се толку високо на табелата :)
Не ме заебавај два три пати ги имам пишано и ги имам гледано три чисти од фудбал немаат..типична англиска екипа само ја клоцаат топката низ теренот и трчаат како коњи:D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Џабе е посед на топка кога не се во топ 3 а и нема да бидат (пр. Челзи, Арсенал, Лион, Лил, Рома, Билбао, ... )

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Не ме заебавај два три пати ги имам пишано и ги имам гледано три чисти од фудбал немаат..типична англиска екипа само ја клоцаат топката низ теренот и трчаат како коњи:D
Не се Англичани :D А и што сакаш па ти, до вчера Чемпионшип играа, нека соберат финансии малце ќе се подобрат :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не се Англичани :D А и што сакаш па ти, до вчера Чемпионшип играа, нека соберат финансии малце ќе се подобрат :D
Не ми е муабетот дали се англичани туку типичен англиски фудбал играат..а јас ништо не сакам од нив само онака си дадов свое размислување:D

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
World's best passer

On 17 January 2012, it was revealed Britton had the highest pass completion rate in world football to that point in the 2011/12 season (93.3% accuracy); better than Spain's Xavi (93.0%).However, it should be noted Britton attempted 703 fewer passesthan the Barcelona player, and played two more games. Britton is the only creative player in Premier League history to register a perfect game with a 100% pass success rate

:eek:

p.s. Некој се потрудил малце

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
Погрешни утакмици си гледал...........баш играат добар фудбал Свонси. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom