- Член од
- 23 февруари 2012
- Мислења
- 464
- Поени од реакции
- 285
И Официјално Макси и Боатенг заедно со компанијата Ибра , Сидорф , Неста , Аквилани , нема да играат против Јуве.
ПоправеноКако прво тоа со зебри ви е од пред 10 години,ништо ново не смисливте...
ако збориме за местење,и милан твој пред незнам колку години има истотака местено утакмици поради што има паднато во Серија Б...
како трето,нападот ви е у пм...само изгледа кога играте со лимонтус некако ви забушава тој напад... доста со ботанег и убрахимович...трупови сте,и крво ви е дека сезонава титулата нема да ја земете... и да, кога на дресовите ќе имате 2 ѕвезди ќе правиме муабет,дотогаш можете само да ќутите и да губите
Ете зошто ми мирисало на 3+ заедно со чиста 2-ка утакмицаваИ Официјално Макси и Боатенг заедно со компанијата Ибра , Сидорф , Неста , Аквилани , нема да играат против Јуве.
Изгледа приказната што ја повторуваат навивачите на Јувентус дека нивниот тим доминира со поседот на топката во Сериа А, не е баш точен.
Milan je bolji
što se tiče poseda lopte (30:58 minuta, po meču) i teritorijalne nadmoćnosti (14,2 minuta na protivničkoj polovini terena, po utakmici).
Juventus je bolji
Лион Бритон од Свонси има поголем број на додавања од Чави, мислам и подобар просек на успешност. Совршен систем има вградено менаџерот на тој клуб, затоа не ме чуди што се толку високо на табелатаСвонси
Не ме заебавај два три пати ги имам пишано и ги имам гледано три чисти од фудбал немаат..типична англиска екипа само ја клоцаат топката низ теренот и трчаат како коњиЛион Бритон од Свонси има поголем број на додавања од Чави, мислам и подобар просек на успешност. Совршен систем има вградено менаџерот на тој клуб, затоа не ме чуди што се толку високо на табелата
Не се Англичани А и што сакаш па ти, до вчера Чемпионшип играа, нека соберат финансии малце ќе се подобратНе ме заебавај два три пати ги имам пишано и ги имам гледано три чисти од фудбал немаат..типична англиска екипа само ја клоцаат топката низ теренот и трчаат како коњи
Не ми е муабетот дали се англичани туку типичен англиски фудбал играат..а јас ништо не сакам од нив само онака си дадов свое размислувањеНе се Англичани А и што сакаш па ти, до вчера Чемпионшип играа, нека соберат финансии малце ќе се подобрат
Погрешни утакмици си гледал...........баш играат добар фудбал Свонси.Не ме заебавај два три пати ги имам пишано и ги имам гледано три чисти од фудбал немаат..типична англиска екипа само ја клоцаат топката низ теренот и трчаат како коњи