Милан - Јувентус (недела 20:30)

Типување

• Милан

Гласови: 66 52,4%
  • Јувентус

Гласови: 42 33,3%
  • Нерешено

Гласови: 18 14,3%

• Вкупно гласачи
    126
Статус
Затворена за нови мислења.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Абе штом Тимче вика местена е, тогаш значи местена е... што се нервирате :icon_lol:

Инаку тоа што викате пенал на Пато, тоа зависи од судијата некои судат некои не ама дека беше баш чист небеше, а она на Фавали што му даде црвен... беше грешка на судијата, туе си немаше врска со црвен.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Аееееее не знаев дека Милан и Јуве заедно играа Серија Б!! Ама како што знам Милан подолго време престојуваше таму?? Или само така ми се причинува??:pos2::pos2:
Не бе, виц кажав. Незнам иначе кај играше Јуве, на телевизија само прва лига даваја последниве години:toe:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Не бе, виц кажав. Незнам иначе кај играше Јуве, на телевизија само прва лига даваја последниве години:toe:
Туку да беееее.. Зато и јас пратев годинава на МТВ 1 ко ке беја утакиците во вториник и среда ве немаше никаде.... Ааааа Да.. Вие во Четврток игравте!! Сорриј погрешен термин!!:smir:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Со кој тим играше Милан бе? Вака на титула?

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
хоп троп дигитрон интер шампион !!!!

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Победникот?
Зависи колку време ќе се игра утакмицата, не ми се верува сите да ја преживеат ако е 90 минутна...
Милан се у опасна форма,за јуве очекувам конечно да изиграат како што знаат,Амаури се враќа,нормално како фан на јуве очекувам победа

Браво се истакна,сите се згазија од смеење:kesa:
Сега добар си? :)
:back:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
хоп троп дигитрон интер шампион !!!!
Aбе пак почнуваш со детските лигавештини ? Неизнарадуван..
Хоп троп дигитрон Јувентус пред интер на трон со <enter the titles number> :)

Иначе за утакмицава не бев во можност да ја гледам цела фатив последните минути ама некако и 2 екипи ми делуваа "преморени"...:pos2:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Заслужен Х честитки за играта до двете екипи

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Навивачи и подржувачи на Милан и Јуве,фала што ни ја олеснивте работата малку,викендов гледајте како се подига шампионскиот пехар-СКУДЕТОТО бидејки уште долго време нема да...............што зборам бе,засекогаш ке гледате како освојуваат други........Т.С---ИНТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР!!!:vozbud::vozbud:

CAMPIONI D`ITALIAAAA:smir: INTEEEEEEEEEER:vozbud::vozbud:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Навивачи и подржувачи на Милан и Јуве,фала што ни ја олеснивте работата малку,викендов гледајте како се подига шампионскиот пехар-СКУДЕТОТО бидејки уште долго време нема да...............што зборам бе,засекогаш ке гледате како освојуваат други........Т.С---ИНТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР!!!:vozbud::vozbud:

CAMPIONI D`ITALIAAAA:smir: INTEEEEEEEEEER:vozbud::vozbud:
Ох бее .. вакви неизнарадувани дечки колко сакам да ги читам како се радуваат. Абе вие до пред 3 години незнаевте пехар што е,а не па да освоете.. ама ке дојде времето ке се врати се како што беше.. кој каде припага таму да си биде. Ке бидете вечните губитници. Верувај у скоро време. ке застанете на тие 17 титули и ке чекате пак некој скандал да земете нешто на зелената маса како и досега.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Почна сисањето ... keep going :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop