пунтер
betfair trader
- Член од
- 21 март 2011
- Мислења
- 5.598
- Поени од реакции
- 9.579
kade ova ?Абе зашто низ цел град се шетаат полиција со шлемови, панцири и долги цевки (Калашникови)
kade ova ?Абе зашто низ цел град се шетаат полиција со шлемови, панцири и долги цевки (Калашникови)
Сите закони во било која наука, па и правната наука се откриваат врз основа на апстрахирање. За поединечните случаи расудуваме само за тој случај, но за целината користиме закон.Што би било кога би било...
Не можи да знам јас за тебе или ти за мене кој колку помага. За тоа и не се кажува. Туку ја премерувавме исправноста на противречните ставови за кои се спориме.Демек вие трчате да помагате на сонародници па тоа ви дава право да оценувате на кој треба а на кој не треба .
Иако забелешките и барањата беа многу поголеми од ова кое го кажуваш вклучувајќи трошоци од буџетот, доволно е што јавно убедувате и другите истото да го прават? Тоа ни дава право да спориме со вашите убедувања како погрешни и штетни.Некои од свој џеб помагаат и нивно право е кому ќе помогнат.
Од буџет пари не трошиме .
Низ Скопје, шетаат по улица Македонија, има кај сите трговски центри во градотkade ova ?
Ахем....Некои од свој џеб помагаат и нивно право е кому ќе помогнат.
[DOUBLEPOST=1448232527][/DOUBLEPOST]http://www.youtube.com/watch?v=s-UIOVAp75UСамо безбедносните служби месечно трошат околу еден милион евра. За изминатите пет месеци, како што рече, Македонија потрошила пет милиони евра непланирани средства, само за безбедносните служби, а притоа не сметајќи ги трошоците за здравство, како и услугите на Министерството за труд и социјална политика
Сеа че завитка опашка и че те игнорира суптилно. Небитен е, и не знам зошто се замараш.Ахем....
http://www.telegraf.mk/aktuelno/makedonija/315501-ivanov-spravuvanjeto-so-migrantskata-kriza-go-optovaruva-nasiot-budzet
[DOUBLEPOST=1448232527][/DOUBLEPOST]http://www.youtube.com/watch?v=s-UIOVAp75U
Таквите „небитни“ се гласни во артикулирањето на својата недотупавена „хуманост“. Идат на плоштад, и протестираат за помош наСеа че завитка опашка и че те игнорира суптилно. Небитен е, и не знам зошто се замараш.
Стварно? па кој ја плаќа полицијата и војската? поединци од свој џеб?Што би било кога би било...
Демек вие трчате да помагате на сонародници па тоа ви дава право да оценувате на кој треба а на кој не треба . Некои од свој џеб помагаат и нивно право е кому ќе помогнат.
Сите со даноци.Стварно? па кој ја плаќа полицијата и војската? поединци од свој џеб?
Ни на крај памет не ми е да се проституирам. Немаше дури ни да не заработував доволно. Кога би морал да идам во калта, попрво ќе звекнував глупи НВО платеници (кои самите заработуваат од проституција).Клетата Европа ја молат за пари , Ванлок сакаш ти европски парички?
Арен ли си ти со паметот? да не имаш склероза или слична болештина, пред 10 минути напиша:Сите со даноци.
Ете Хорхе бара помош од Европа да ги покриела трошоците , ајде по аналогија , што се должни европските даночни обврзници да плаќаат трошоци на Македонија? Солидарноста си ја толкувате за своја цел само?[DOUBLEPOST=1448233972][/DOUBLEPOST]Значи заеднички пари. Нема да плаќаш ти од твој џеб, за „хуманоста“ која на сите ни натурате таквите како тебе.
Ни на крај памет нема да ми падне да се проституирам. Немаше дури ни да не заработував доволно. Ако веќе идам во калта, попрво ќе звекнував глупи НВО платеници (кои самите заработуваат од проституција).
Две муви со еден удар - ем општествно полезна дејност, ем лукритивна.
Активистите кои помагаат за тоа е постот , нормално тоа не се однесува на цел народ овде.Арен ли си ти со паметот? да не имаш склероза или слична болештина, пред 10 минути напиша:
Потсети ме те молам, дали Македонија бомбардираше куп држави од Блискиот Исток и други делови од светот (Ирак, Либија, Авганистан, итн) - ОД ЧИИ РАЗУРНАТИ ЕКОНОМИИ СЕГА БЕГААТ БРАНОВИ ИМИГРАНТИ??Ете Хорхе бара помош од Европа да ги покриела трошоците , ајде по аналогија , што се должни европските даночни обврзници да плаќаат трошоци на Македонија? Солидарноста си ја толкувате за свија цел само?
Македонија учествуваше во мировни мисии под патронат на НАТО последно кога проверив .Солидарност, ама со Гевгелични. Целосно затворање на јужната граница!
Потсети ме те молам, дали Македонија бомбардираше куп држави од Блискиот Исток и други делови од светот (Ирак, Либија, Авганистан, итн) - ОД ЧИИ РАЗУРНАТИ ЕКОНОМИИ СЕГА ДОАЃААТ ИМИГРАНТИ??
Или не бе, ми текна! НАТО државите го правеа (прават) тоа!
Последен пат кога проверив, Македонија не беше во НАТО.![]()