K
KomitaMKD
Гостин
И јас сум голем метеопат.Вчера пред и од кога заврна дождот пукање притисок 150 цела вечер немам спиено.Ама тоа е нема лек мислам за метеопатија...
Дали на вас влијае промената на времето и климата и како се манифестира?
Кај мене кога врне подолго време се појавува некоја тмурност и нерасположеност, едноставно немам воља за ништо, или кога врне снег чуствувам некое спокојство како никогаш... како е кај вас?
Според дефиницијата којашто ја даде тој што ја отвори темата, испаѓа дека јас сум во право.?Pa metereopat ne e da te faka depresija ili da si neraspolozen...ccc,tuku da imas fizicki problemi ,jas imam glavobolki mi pagja pritisok i mi se povraka :nesum:
Se moli pacientov da se javi na informacii slednata Godina odkako ce mu zarasnat ranite!Една од најголемите небулози што циркулира меѓу нашиот народ е дека ако се менува времето ќе те “врти„ коленото/рамото/раката сеедно. Еве ја праев операција на колено пред 2 и пол месеци, од 20 души што имаат операции правено на било какви делови од телото ми беше најавено дека ќе ме боли коленото на промена на време, а ако одиме по таа логика последниве две недели требаше да ми ја ампутираат ногата од временските амплитуди и промени. Какви глупоштини се ова мајко мила, само народ ко нас може да верува у такви идиотизми.