Знам такви што се пицкаат цело време и идат по дискотеки во бело цели облечени а можам да кажам дека смрдат на километар, ги знам, секој ден ги гледам.Мијам коса повеќе пати во неделата од било кој/а што ме тура у корпа на смрдлив човек во црно. Тој факт и не ми е толку битен да го знаат тие Хигиеничари самопрогласени, туку поентата е во муабетот што ги закачале дека се облекувале пицнато и имале мобилни. Од кога пицнато облечен човек во најнова шарена мода се подразбира и дека држи хигиена? Ете уште еден стереотип.
Нормално дека нема, ама пошироката мејнстрим маса цврсто се придржува до ваквото сфаќање.Знам такви што се пицкаат цело време и идат по дискотеки во бело цели облечени а можам да кажам дека смрдат на километар, ги знам, секој ден ги гледам.
Нема благе везе што си металец или рапер или Драпер со хигиената.
Се боцкет со марихуана? :nesum:Абе оние Металикине, со брадиштана со косиштана шо седат кај споменицине и шо се боцкет со марихуана:pos2:
Ебати, Ебати Ебати
Мислам дека сега повеќе тепачки прават кремците, секој ден слушам нешто во стил на "Се степаа пред Колосеум", па имам и лично искуство кај што мене и на другари мои ни се закануваа и ножеви ни вадеа и слично. А стварно не сум видел металец до сега а се тепа-панкер да и тоа стално ама ако ги ставаме во иста корпа овие значи даСтереотип на металците што е вистина.
Кога ќе се закачите со еден ви скока цела армија да ви ебе кремската матер ваша разлигавена.
Порано ова беше поистакнато, но сега се други генерации...добри времиња беа тоа.
Другар, само едно ќе кажам.ja slusam metal od 2 odd. Use togas iam slusano metallica i iron maiden, a nikogas ne sum imal dolga kosa ili pak sum se oblekuval u onie metalski farmerici ili neznam so. Ova so metalcive so se pojavija nasekade e od toa so nekojsi videl deka site stanale kremcinja pa on da smeni ke bide metalec. Za ova sea so se desava so metalcive ke pomine edna godina i posle ke se slusa samo trance ili nesto drugo.
True... Никогаш не сум видел фер тепачка еден на еден меѓу металец и кремец или нормален (?) дечко. Секогаш после првиот удар што го прима металецот скока цело друштво, 7-12 души. :back:Стереотип на металците што е вистина.
Кога ќе се закачите со еден ви скока цела армија да ви ебе кремската матер ваша разлигавена.
Порано ова беше поистакнато, но сега се други генерации...добри времиња беа тоа.
А ти навистина имаш 30 години?Абе луѓе,човек е социјално животно,живее во групи и мора на некој начин да се идентификува во општеството.Лошо е тоа што од кога ке одбере група сите други нечинат.Не се доста што има бели црни,жути,стрејт,геј,вегетеријанци,непушачи,будисти,Канаѓани па ај и металци и кремови да ставиме.Што е тоа металец,се јаде,на дрво расне?Кој може да ми каже дека е металец и со што ке го докаже тоа?Ја ги слушам Iron Maiden,Metallica,AC/DC,Zeppelin итн. од моја 6-та година.Тоа што значи,ја металец сум?Арно ама кратко сум шишан и се облекувам ко и секој друг.Значи сега не сум више металец?
Не се замарајте со глупости,бидете свои и кур да не ве боли.