Менување религија

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701
Ме интересира дали соодветно место за темава е овде? :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
А за каде клисаре?
Не гледаш дека е цела сеирџиска?

Да не беше сери, немаше да заглави тука.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.630
Поени од реакции
34.016
Јас да сум терорист би мењал религија.
Бегајте од 72те девици!

Едит :)

Член од
18 август 2008
Мислења
680
Поени од реакции
33
Терористите стануваат се попопуларни.

Плус и некое мае-гери у ЊуЈорк.. и ево те на Бибиси, Сиенен, а можда и кај нашиве.

Знаќи ако станете тероризмос преку мењавање на вера,ондак пошто ќе станеш познат и сите ќе се молат да не „залеташ“ у зграда, можда и ќе имаш привилегии зад гробот живот.

:vozbud::vozbud:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.746
Поени од реакции
12.203
чда, што не кажавте бе божји чеда :pop:, ја па и очила ставив :star:

хехе, 72. Ќе му отупи алатката од бушење :sekss:

Г

Господ

Гостин
Абе ова ти е најбоље вечни живот.Куќа од 300 квадрата со двор од иљада квадрата со базенче ја у баде мантил со сламен шешир и весник у рука читам госпоѓата у дводелен костим за капење со рејбанки на очи се сунча три убави деца се чимкаат у базенот абе милина.
Дворот со статуи тревници мини голф игралиште башка цело време музика некој нордиски фолк а понекад некој лајтерски џез или рок ово оно а цело време ја и госпоџата ќе спремаме вечери балови игранки ово оно абе милина.

Член од
16 февруари 2008
Мислења
27
Поени од реакции
5
za skientologija moze da se kaze deka e religija?! Bato Tom Kruz stanal pratenik od gospod.Uste Lady Gaga i Britney nesto da oformat ja definitivno se zaclenuvam tamu :D:D:D:D plus 2000 evra po ucesnik da davaat...ohohoho :D:D

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.534
Поени од реакции
4.375
ne be samo se interesirav,gleam kako sekojdnevno nekoj nesto menjava, slusam ke gori vo pekol toj sto ke ja smeni svojata, i svashta... a inache da kako sto gledam kakvi se sekti i religii ispoizlegoa ne znaesh dali vistinski nesto gospod mu kazal na nekoj osnova4 ili toj saka da si kupi nova vila na Ibiza so ne4ivi pari:D
taka e 4i4o

ZigZag

Заменик министер
Член од
19 јули 2006
Мислења
347
Поени од реакции
248
Реклама 1

Дали сте нервозни кога ќе ви исклучат вода, струја, интернет, или кога ви запленуват лична сопственост? Одењето во џамија, синагога или црква не помага? Ние имаме решение* за вашите проблеми! Биди паган! Нема струја? Нема проблем, имате широк избор од богови на бурата. Ние ви го препорачуваме пакетот: Зевс-Јупитер-Тор**
Ако ви ја исклучиле водата, одберете го Посејдон. Нашите продукти се бесплатни! Се што треба да направите е да се помолите. Ако се помолите на Посејдон во следниве пет минути добивате гратис 3 водени нимфи и 10 кила риба по ваш избор. Помолете се сега!

Заинтересираните за останатите пакети можат а се помолат на линијата која е секогаш слободна за секого. Ние сме сеприсутни, сезнајни, семоќни и секогаш сеуслужни. Работиме глобално, космички, јавно и приватно.

[FONT=&quot]
[/FONT] *решението не е загарантирано
**Сет не е вклучен во пакетот, но може да се добие како самостоен пакет

предупредување: богови инкорпорејтед не одговара за последиците предизвикани од повикувањето на богови.

Реклама 2

Бог шоп ви претставува топ богови. Ова аудио цд е наменето за сите мрзливци( или црногорци) и ментално предизвикани кои не се молат. Колекција на 100 молитви кои можете да ги слушате додека седете пред компјутер, лежете, јадете, додека сте у заход, додека читате и да слушете додека слушате. Со класици како „Посејдоне поможи да посадиме“ и стилови на ритуално играње како „Ра ра ра“. Ако ви здосади од старите стилови на играње, пробајте ритуално играње*!
Јавете се веднаш и ќе го добиете овој прекрасен тотем:

Начините на кои може да го искористите се ограничени со вашата имагинација. Дрво за мачки, закачалка, дилдо или едноставно како орнамент во вашиот дом.

* Бог шоп не одговара за човечки жртви

Г

Господ

Гостин
Огласи

-Купувам Бог на водата способен за инсталирање прскалици у травник.
пс(доплаќам за прскалиците)

-Продавам Бог на огнот.Пали скара и ќумбиња.За опција палење камини и ќумур се доплаќа.
Цена по договор.

-Менувам дупликат Бог на грмотевиците (ги иам Тор и Зевс)
за две валкири и месечна чланарина у Валхала.

-Божји синови на лагер,дата на производтсво 25.12.0000
рок на траење 30 години

-Камења за божји заповеди во формат А2,А3,А4 и А5.
Цената зависи од големината на плочата и материјалот од кој е изработена.

-Тотеми статуи идоли и икони рачно изработени,за секој производ на 1000 гроша добивате гратис гранче темјан и кандило од нерѓосувачки челик.

ZigZag

Заменик министер
Член од
19 јули 2006
Мислења
347
Поени од реакции
248
Богласи

- Продавам бог на темнината. Уште неотпакуван. Одличен е за денови кога сонцето свети премногу.

- Против уроци и за уроци изработуваме сумерски и египетски таблици по нарачка , за учениците гратис арапска таблица за множење.

До Smexy Bit: Мислам дека ако имаш собрaно 100 Тор-а добиваш едногодишен престој во Валхала.

Г

Господ

Гостин
А у амблеми на прва страна шо имаш?Мене ми фалат крстот и давидова ѕвезда

marko_d

Ретард
Член од
10 април 2009
Мислења
430
Поени од реакции
18
Изработувам Personal Jesus по потреба, зошто да имате еден ист Исус како сите кога вашиот може да биде посебен, уникат ?!

ZigZag

Заменик министер
Член од
19 јули 2006
Мислења
347
Поени од реакции
248
Имаме крстови(од црвен крст до розенкројцерски), дадвидовите ѕвезди се нарачуват. Плаќаш свет данок и поштарина, ама оригинал се од Ерусалим.

Kajgana Shop

На врв Bottom