Менструација

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Лелеле.....темава ми е убица. Живеам со две жени дома, понекогаш со 3-4 зависи од тоа колку другарки на сестра ми ќе станат домашен инвертар, и кога ќе почнат да ги прават тие муабети ми иде да отерам се кај што не треба. А еднаш немаше никој кај мене дома, и ссестра ми ме прати да и купам вллошки, и јас пусти срам како што зошто најдов едно мало дете од кај мене од маало, два шамара и у продавница а јас го чекав пред влез(на времето кога живеев у зграда).

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
ragazza напиша:
Без навреди на сите , ама темава е малце гадна.Искрено мислите дека сакам да знам колку крварите , кој влошки и тампони ги користите и на колку време ги менувате . Малце интима плс :)
Зашо гадна? Де бе, па тоа е нормална работа.:) Плус не ставаме овде слики од искористени влошки побогу... :pos:
Мислам дека нема ништо ниту срамно ниту гадно во темава, особено не за жена, Рагаца.:) На маживе ако не им држи нека не читаат. :pos:

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Мене мие гадна самата помисла на туѓа нечиста крв , па влошки и тампони , да не ми беше немаше така да пишувам.
За срамно или слично не мие беше поенот , него читаш и ти излегват слики на користени влошки , па те мава реа ин мајд нормално:)

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...bloody hell...yeah...bljaak...:tv:

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Мене прв пат ми дојде летово кога завршив 4одд поточно на роденденот..
Станувам сабајле и супрајсс..:)И така едно 3 год се беше во ред ..редовно ми беше и се..ама од лани ептен почна да ми доцни..немав од мај до септемрври..Ама се оправи колку толку..сега ми доцни само неколку недели..или можда 1 месец:toe:Инаку овака кога ке ми дојде некогаш сум ненормална само се смеам..некогаш па само се карам со некого..

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
ragazza напиша:
Мене мие гадна самата помисла на туѓа нечиста крв , па влошки и тампони , да не ми беше немаше така да пишувам.
За срамно или слично не мие беше поенот , него читаш и ти излегват слики на користени влошки , па те мава реа ин мајд нормално:)
Па шо се тупиш со темава, ако ти е гадна :pos:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Рагаца, кога ќе ти се појават зомби искористените влошки у глава, само речи си they're not real they're not real :icon_lol: :icon_lol:...

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
точна ми е ко швајцарски саат,еднаш ми каснеше 5 дена, леле колку се нафурав, му кажав на дечко ми, па проработе синдромот татенце, направив тест, беше негативен, и после 3 мачни дена добив...леле, колку одвратно чувство беше тоа чекањето...ама изглеа од стрес ми било, колоквиумска недела беше:)

B

black angel

Гостин
abe maskive se nemilosrdni koga stanuva zbor za Pms ili koga iame dobieno.se im smeta bas so decko mi se ispokarav imav dobieno i ovoj mi vika ja koga i da te vidam ti imas dobieno.me izvadi od takt.kao nie da sakame na ovie 40 stepeni da nosime uloska megu noze ko da ne ni e dovolno toplo i bez nea

Член од
1 мај 2006
Мислења
371
Поени од реакции
2
Jas dobiv vo 4 odelenie i od togas gla nemam krenato sekoj mesec neizdrzlivi bolki imam mnogu pati i na infuzija sum bila.
A sega vo posledno vreme zemam baralgin i mi vrvi, ama pak mnogu zeludnikot boli od niv, i ko ke vidis od edno leci na drugo mava.

ПојзонГрл

Оne in a Million
Член од
22 јули 2007
Мислења
264
Поени од реакции
1
Моментално имам добиено, и ме чуди што ич не ме боли. Пред месец - два, беше неподносливо, нон-стоп бев со кафтин менструал во рацете.
И многу ми е обилна, и ми трае по 7 дена :( :(

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
me fakja strasna nerva pred da mi dojde,mi smetaat site,mi se place,dere,vika i toa za bezvrska rab.osven stomakot ne me boli nisto dr(fala bogu),obicno pijam bedoksin tri dena pred da mi dojde i toa mi gi ublazuva pms simptomite.mi trae 5 dena i sum od onie sto imaat epten jak mesecen ciklus(gubam mn krv):pipi:

Marchence

In love with Ssss
Член од
17 мај 2007
Мислења
483
Поени од реакции
1
vo period sum koga slobodno spijam ( na sred mesec) uste malku pa ke se vitkam od bolka, ke se zalam sekoj 5 minuti, ke se karam i so koj treba i so koj netreba i site ke mi bidat krivi za se i za nisto. A baska nekolku dena prethodno ke jadam se zivo sto ke najdam pred mene :toe:

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
Баш сега ги имам и тоа прв ден,ааааа.....ужасно ме боли стомакот:nerv:Инаку ми трае негде околу 4-5 дена и првите два дена пијам аналгин,бидејќи не се издржува.А последниве два пати,пак,ми доаѓа порано неколку дена,не знам шо се дешава,секогаш сум била точна.:toe:Луда работа...

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Мооооореее....едвај ми дојде.
Ми дојде после 50 дена. Ај што ми закасни толку туку и едвај имам сега. Сега чекам. Така ми рекоа. Чекај!

Kajgana Shop

На врв Bottom