На мајтапот ќе додам само дека Мерцедес ти паркирам кај сакаш , пошто има сензори за рикверц хихиВикторгг напиша:Има всушност најмалку уште една работа која жените не можат а мажите можат. Да паркираат мерцедес на паркингчињата кај градски зид. Impossible... :raz: :se_ molam :zid:
Уствари од пред некое време и жените можат да мочкаат стоејкиragazza напиша:Ова све паѓа во вода барем кај мене , нема ништо што можи маж а што неможам јас да го направам , освем да мочам стоечки , а едина работа што можи жена а маж не можи е да раѓа и дој детенце ... е сега кил ме ама така е ...Немам предрасуди пошто мислам дека го ограничват животот ...
Tender Girl напиша:1. Тој мора да биде повисок од неа.---->ne mora (no jas preferiram da e povisok )
2. Тој мора да биде постар од неа.---->ne mora (no isto preferiram da e postar )
3. Таа мора да биде послаба од него.---->mora?????...NE MORA
4. Тој може да заработува и за неа, но не и обратно.---->moze i obratno
5. Маж и домашни работи, никако ...?---->mazot da ne e slucajno od zelenata krava
6. Жена шефица во фирма, никако ...?---->zosto nikako??...sekako
7. Таа плаќа пијачка во кафана, никако ...?---->ne mora sekogas maskoto da plaka
Кое спротивно? Ептен нејасно ми имаш напишано, а осеќам дека имаме муабет ... изјасни се па да се "искараме"!:smir:Ljupco напиша:...pa normalno be...mora da se umre samo...negooo sto praime so onaa poslovicana narodna..."zenata ima 1000 dupki,i dodeka gi zatnesh site ke ti pobele kosata"....se misli alegorichno na toa da stalno neshto bara i i fali...de garderoba de kozmetika de konditiorija itd...da ne zabeguem mnogu...ova ima vrska so temata...poshto e narodna poslovica i go kazue sosem sprotivnoto od ovie poslednive tachki u vrska so parite...???
Дивајн напиша:Кое спротивно? Ептен нејасно ми имаш напишано, а осеќам дека имаме муабет ... изјасни се па да се "искараме"!:smir:
1.Висината нема никаква врска.Што ако машкото е повисоко?Ке му се смеат другарчињата...нема везе!Дивајн напиша:
1. Тој мора да биде повисок од неа.
2. Тој мора да биде постар од неа.
3. Таа мора да биде послаба од него.
4. Тој може да заработува и за неа, но не и обратно.
5. Маж и домашни работи, никако ...?
6. Жена шефица во фирма, никако ...?
7. Таа плаќа пијачка во кафана, никако ...?
pa najozbilno povekje ide maskoto da e povisoko od tipkata zs malku glupavo e tipkata da mu jade burek na glava(ok seaa dokolku ne e ocigledna razlikata)ok...Dzish напиша:Абе деца деца... Вака беше во времето на комунизмот:star: сега е демократија и овие се застарени работи Мајтап настрана. Немора се да е така. Додуша секое машко гледа да најде пониска женска од него, инаку го мајтапиме да си носи столче за да можи да ја бакнува, а за тоа со плаќањето и сите други според мене се речиси минато вклучувајки го излажувањето на мажите по цел ден додека жените работат!
Со се се сложувам сите варијанти ги прифаќам,ама едно ми е најважно-Мажот да биде повисок од жената!Дивајн напиша:Темава не ми е баш за во љ и с, па затоа нека биде тука ...
Да набројам општо некои од предрасудите во врска со машко-женските односи:
1. Тој мора да биде повисок од неа.
........
п.с. поздрав до стадото.
1* I da se sluzivam i da ne se slozuvam dzabe mi e! hehe! zashto so moite 195 teshko ke najdam nekoja povisoka od mene, do sega ne se desilo a ako najdam ke si ja zemam 'za doma' pod hitno, zivotno zelba mi eДивајн напиша:1. Тој мора да биде повисок од неа.
Еве што е здраво да имаш предрасуди:retard Жени внимавајте како реплицирате,може да добиете и вакви констатации,типично за нас,па секако сме плитки,не ни смета секако не разбираме.trilobite напиша:Типично за жена.Брзи на јазик и дрски.Затоа и плиткоста во согледувањата.