Машко + пудра = педерче :ija:
А под пудрата пица фејс со додаток лути пиперчиња.Мислете си вие дека машко со пудра е геј и грозно, ама од аспект на женскиот род (чии едники порано или подоцна ќе треба да ги уловите), подобро машко со пудра него машко со pizza face.
Како бе не ти се софпаѓа? Геј изгледот не би бил геј изглед ако нема пудра.Искрено, мене ми е многу несоодветно да видам машко со пудра. Некако не ми се софпаѓа со целокупниот изглед.
:pos2: Сепак, мислев не ми се софпаѓа за сликата на едно нормално машко кое на себе не носи пудра за да не му се гледаат акните.Како бе не ти се софпаѓа? Геј изгледот не би бил геј изглед ако нема пудра.
А под пудрата пица фејс со додаток лути пиперчиња.
За проблеми со акни и митесери пудрата не е ниту моментално решение. За таквите проблеми треба да се посетуваат третмани кои навистина би можеле да помогнат.
Искрено, мене ми е многу несоодветно да видам машко со пудра. Некако не ми се софпаѓа со целокупниот изглед.
Како бе не ти се софпаѓа? Геј изгледот не би бил геј изглед ако нема пудра.
...Еrm.. Совпаѓа? :smir::pos2: Сепак, мислев не ми се софпаѓа за сликата на едно нормално машко кое на себе не носи пудра за да не му се гледаат акните.
он:
Ако тргнеме вака, по она кое беше поставено како услов за користење на пудрата (акните), утре може да се случи:
- машко + руж = дечкото имал многу блед тен
- машко + римел = дечкото личел како да нема трепки
- машко + фустан = на дечкото му било многу незгодно во пантолони
И каде после?