Машки со пудра?

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
иам пудра стаено само 2-3 пути у живот за да ми го покрие црвенилото и некои акни и митесери на лицето кога ми било МНОГУ важно.. значи само за тоа иам користено пудра и тоа само на одредени точки... а вака нон стоп да стаам за тен или за незнам ти шо...глупости.. :nesvest:

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Мислете си вие дека машко со пудра е геј и грозно, ама од аспект на женскиот род (чии едники порано или подоцна ќе треба да ги уловите), подобро машко со пудра него машко со pizza face.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Мислете си вие дека машко со пудра е геј и грозно, ама од аспект на женскиот род (чии едники порано или подоцна ќе треба да ги уловите), подобро машко со пудра него машко со pizza face.
А под пудрата пица фејс со додаток лути пиперчиња.
За проблеми со акни и митесери пудрата не е ниту моментално решение. За таквите проблеми треба да се посетуваат третмани кои навистина би можеле да помогнат.
Искрено, мене ми е многу несоодветно да видам машко со пудра. Некако не ми се софпаѓа со целокупниот изглед.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Искрено, мене ми е многу несоодветно да видам машко со пудра. Некако не ми се софпаѓа со целокупниот изглед.
Како бе не ти се софпаѓа? Геј изгледот не би бил геј изглед ако нема пудра.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
:pos2: Сепак, мислев не ми се софпаѓа за сликата на едно нормално машко кое на себе не носи пудра за да не му се гледаат акните.
он:
Ако тргнеме вака, по она кое беше поставено како услов за користење на пудрата (акните), утре може да се случи:
- машко + руж = дечкото имал многу блед тен
- машко + римел = дечкото личел како да нема трепки
- машко + фустан = на дечкото му било многу незгодно во пантолони
И каде после?

Член од
8 јули 2009
Мислења
11
Поени од реакции
0
Сакам момци што се грижат за кожата особено на лицето, не поднесувам бубулици и флеки ама сепак пудра не, премногу е.

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Пудра + машко = педерче за мене и таквите многу ме нервираат.ИРИТИРААТ !:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Машко со пудра ти е педер4е.
А ако сака да биде поубав со тоа се лаже,како дал господ така.:smir:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
А под пудрата пица фејс со додаток лути пиперчиња.
За проблеми со акни и митесери пудрата не е ниту моментално решение. За таквите проблеми треба да се посетуваат третмани кои навистина би можеле да помогнат.
:pos2: Сепак, мислев не ми се софпаѓа за сликата на едно нормално машко кое на себе не носи пудра за да не му се гледаат акните.
он:
Ако тргнеме вака, по она кое беше поставено како услов за користење на пудрата (акните), утре може да се случи:
- машко + руж = дечкото имал многу блед тен
- машко + римел = дечкото личел како да нема трепки
- машко + фустан = на дечкото му било многу незгодно во пантолони
И каде после?
...Еrm.. Совпаѓа? :smir:

Немам некое одредено мислење за машките со пудра.
Штознам, мене некако не ми личи, но нели, ако тоа е нивен избор, зарем било која моја изјава би ги одвратила од тоа?

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Нон стоп да става не,ама понекогаш заради брумче и слично,мислам дека е ок.

А

Александра Д.

Гостин
Убаво е да имаат чисто лице, но природно. Пудра на машко лице ми е некако... неубаво.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
261
Поени од реакции
28
Машките да ставаат пудра кога се во некоја емисија, кога снимаат филм или слично, веќе стана нормално [иако и тоа не ми е логично али кој ме прашува мене]:toe:

Али за во секојдневен живот па ептен негирам... :nenene:

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
зашо да не пудра не некоја што многу се познава не стои лошо ако има грубо лице пеги или повеќе мозолки зашо да не и немора да значи дека е педерастичен ако става пудра

Kajgana Shop

На врв Bottom