Машки со пудра?

The_DaRKeR

~Мрчатор~
Член од
26 јули 2008
Мислења
110
Поени од реакции
8
Може повеќето ќе кажат дека ние што го имаме тој став МАШКИ БЕЗ ПУДРА сме заостанати, и дека ова било 21 век. Па што ако е 21 век, тоа значи дека треба да си ги смениме улогите со жените? Секој ден се повеќе и повеќе се појавуваат типови ко бојан 13ка и по телевизија и низ град? тоа ви е убаво на вас женските? Или коа ке видам типац облечен затегнат со оцртан гз, обавезно без ни едно влакно коса ми се крева, поштувам дотерни машки али све со граница и со стил и вкус. и прошлата година имав еден таков прошлата година у школо имаше толку пудра што можеше желба да му стиснеш на образот:vozbud: СЕ ЗНАЕ НЕКОИ РАБОТИ СЕ МАШКИ А НЕКОИ ЖЕНСКИ, без разлика кој век е!

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.601
Кој сакат слика на машко со пудра,нека ми пишит по ПП....дечко на мој години иначе :pos:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Јас не користам, ниту знам некој шо користи, а и да знам несакам да го знам :) Оти пудра на машко малку и не ми е реално, машка работа за излегување на пример пред огледало само за бричење, фризура, и заби миење...др не :)

Член од
2 ноември 2008
Мислења
54
Поени од реакции
0
Не ми се допаѓаат машки со пудра. Освен ако се работи за некој настап на ТВ, фотосесија и слично тогаш може. Али вака ептен неубаво ми изгледа машко со пудра.

Miss.Stelliossa

♥ ♥ ♥ Princess anytime ♥ ♥ ♥
Член од
29 ноември 2008
Мислења
50
Поени од реакции
7
Машки со пудра?!?! Хмммммммм... Ако ми е дечко нејќам, а ако ми е другар, па што знам! Иам другар, најголемиот тренндсетер у градоФ и си стаФа така неприметно шминка, си се чупа си се средуФа... има и женска , значи не е педерче али така си е внимателен... и ми се сФиѓа... и не знам... у збунка сум! :pipi:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Машки со пудра и маскара ти е исто како женско со брада и бркови

Некои работи се за мажи некои за жени .... едноставно не треба да се мешаат :helou:

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
Машки со пудра?!?! Хмммммммм... Ако ми е дечко нејќам, а ако ми е другар, па што знам! Иам другар, најголемиот тренндсетер у градоФ и си стаФа така неприметно шминка, си се чупа си се средуФа... има и женска , значи не е педерче али така си е внимателен... и ми се сФиѓа... и не знам... у збунка сум! :pipi:
во контекст на горецитираниот пост(и член) сакам да ви го дадам клипов шо го снимив

а иначе пудра имам користено 2 пати
еднаш коа ме помодре едно дете нашколо па морав да носам пудра за барем бојата да ми биде како на сликата од легитимацијата а не и ликот
и втор пат коа се удрив во врата:tapp:

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
Ај маживе што се изјаснија против пудра ќе ги сфатам, дека неќат други мажи да изгледаат поубаво од нив со тоа што ќе си ги покријат неправилностите, ама жениве?

Значи еднакви сме, ама не сме еднакви? Жените смеат да прават све што прават мажите, ама обратното не важи? Тоа се вика дупли стандарди.

СРА-МО-ТА!

Dark Angel Nora

Angel In Disguised
Член од
30 септември 2008
Мислења
223
Поени од реакции
10
Машки со пудра и маскара ти е исто како женско со брада и бркови

Некои работи се за мажи некои за жени .... едноставно не треба да се мешаат :helou:

Ме изнасмеа:pos2::pos2::pos::pos:

Па добро бе, жити се. Прво депилирање, па пудра...што е следно? Можеби во мода ќе биде да имаат вагини? Зошто да не? Дупли стандарди.

Еднаш видов еден мој пријател, така напудрен, не сакав ништо да речам. Ај што се напудрил, ајде де, ама нијансава му беше ептен промашена. Линија му се познаваше на вратот. Беше едноставно... бррр :pov:Дефинитивно не:nenene:

_iva*

Шмизла у хороскоп
Член од
6 декември 2008
Мислења
163
Поени од реакции
8
Машко со пудра :vozbud:
1* педерско;
2* неубаво (бљак)

Surrender*

Soffro un po' ma almeno vivo
Член од
11 ноември 2008
Мислења
241
Поени од реакции
8
Тука во Струмица уште не сум видела такво нешто :pos2:
Ама можеби и јас ќе ја имам таа среќа да видам ..:toe: Инаку мислам дека е ептен глупо и грозно!

Kajgana Shop

На врв Bottom