Машки со пудра?

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Бев на Милионер пред 4-5 години и го прекинуваа снимањето на емисијата за да не напудрат со Трендо. Си викам кај и онака сум збунет, па уште оваа бабетинава што ми става пудра ми фалеше за да се осетам посигурен. :icon_lol:

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.661
Поени од реакции
8.675
Бев на Милионер пред 4-5 години и го прекинуваа снимањето на емисијата за да не напудрат со Трендо. Си викам кај и онака сум збунет, па уште оваа бабетинава што ми става пудра ми фалеше за да се осетам посигурен. :icon_lol:
Вака ли ви правеа? :icon_lol:

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.240
Поени од реакции
84.261
Добро бе, ако некој има бубуљици гадни и сака да искочи у град, нормално е дека ќе ги сокрие со пудра (течна секако).
Од кај ви текна дека тоа е право на жената само?

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Добро бе, ако некој има бубуљици гадни и сака да искочи у град, нормално е дека ќе ги сокрие со пудра (течна секако).
Едно е покривање гадни бубуљици друго е мачкање устојан маргарин на фаца.

Хајсенберг

Компјутерски Инжињер
Член од
15 ноември 2013
Мислења
347
Поени од реакции
365
Абе чекај малце.. не е тоа тоа :) Машко со пудра ќе го осудуваат повеќето од младинта сваќаш ? А за бубулиците не е тоа лекот зашто мислам дека се нафрлаш повеќе од пудрата.. Си земеш Nivea гел за лице и ете како поминуваат бубулиците :)

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.240
Поени од реакции
84.261
Абе чекај малце.. не е тоа тоа :) Машко со пудра ќе го осудуваат повеќето од младинта сваќаш ? А за бубулиците не е тоа лекот зашто мислам дека се нафрлаш повеќе од пудрата.. Си земеш Nivea гел за лице и ете како поминуваат бубулиците :)
Има течни пудри кои баш ги сушат бубуљиците, односно се токму за таа намена - да ги покриваат, ама не да ти заебат работа него да ги сушат.

Хајсенберг

Компјутерски Инжињер
Член од
15 ноември 2013
Мислења
347
Поени од реакции
365
Има течни пудри кои баш ги сушат бубуљиците, односно се токму за таа намена - да ги покриваат, ама не да ти заебат работа него да ги сушат.
Мислам дека такво нешто користев кога имав сипаници...

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.240
Поени од реакции
84.261
Мислам дека такво нешто користев кога имав сипаници...
не зборам за белата пудра течна медицинска, што обично се користи при сипаници, зборам за козметички течни пудри - боја кожа (ги има и у нијанси)

Хајсенберг

Компјутерски Инжињер
Член од
15 ноември 2013
Мислења
347
Поени од реакции
365
не зборам за белата пудра течна медицинска, што обично се користи при сипаници, зборам за козметички течни пудри - боја кожа (ги има и у нијанси)
Аха... не сум имал голем проблем со бубулиците иако ги имам.... :) Си користел некогаш такво нешто?

Kajgana Shop

На врв Bottom