Вака ли ви правеа?Бев на Милионер пред 4-5 години и го прекинуваа снимањето на емисијата за да не напудрат со Трендо. Си викам кај и онака сум збунет, па уште оваа бабетинава што ми става пудра ми фалеше за да се осетам посигурен.
Едно е покривање гадни бубуљици друго е мачкање устојан маргарин на фаца.Добро бе, ако некој има бубуљици гадни и сака да искочи у град, нормално е дека ќе ги сокрие со пудра (течна секако).
Од кај ви текна дека тоа е право на жената само?
Абе чекај малце.. не е тоа тоа Машко со пудра ќе го осудуваат повеќето од младинта сваќаш ? А за бубулиците не е тоа лекот зашто мислам дека се нафрлаш повеќе од пудрата.. Си земеш Nivea гел за лице и ете како поминуваат бубулицитеДобро бе, ако некој има бубуљици гадни и сака да искочи у град, нормално е дека ќе ги сокрие со пудра (течна секако).
Од кај ви текна дека тоа е право на жената само?
Има течни пудри кои баш ги сушат бубуљиците, односно се токму за таа намена - да ги покриваат, ама не да ти заебат работа него да ги сушат.Абе чекај малце.. не е тоа тоа Машко со пудра ќе го осудуваат повеќето од младинта сваќаш ? А за бубулиците не е тоа лекот зашто мислам дека се нафрлаш повеќе од пудрата.. Си земеш Nivea гел за лице и ете како поминуваат бубулиците
Мислам дека такво нешто користев кога имав сипаници...Има течни пудри кои баш ги сушат бубуљиците, односно се токму за таа намена - да ги покриваат, ама не да ти заебат работа него да ги сушат.
не зборам за белата пудра течна медицинска, што обично се користи при сипаници, зборам за козметички течни пудри - боја кожа (ги има и у нијанси)Мислам дека такво нешто користев кога имав сипаници...
Аха... не сум имал голем проблем со бубулиците иако ги имам.... Си користел некогаш такво нешто?не зборам за белата пудра течна медицинска, што обично се користи при сипаници, зборам за козметички течни пудри - боја кожа (ги има и у нијанси)