Машки со пудра?

• Креатор на темата Креатор на темата RealGirL
  • Време на започнување Време на започнување

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Дали вие машките користите пудра и колку девојките сакаат напудрисани машки?

Не користам, и мразам машки шо користат пудра..... џоа жените се напраиле..... БОЈЧО 13-ка прав пример... :)

Не ми иде машко да користи пудра..педерски ми е некако што знам

Кожа си е кожа, бубуљици си се бубуљици, неуедначен тен постои и кај мажи и кај жени. Основна функција на пудрата е да ги покрие сите гадинки и неестетски моменти на кожата. Е сеа тоа што жените ги помешале работите и мислат дека пудрата е дел од шминката што треба да се нанесува во количини за да се ПРИМЕТУВА, тоа е друг проблем. Така да мислам дека никако не треба да одиме во екстреми, мажите во еден (да не користат ич) а жените во друг (премногу пудра). Мажите треба, и фала богу што почнаа, да користат пудра во маааали количини доколку имаат несовршена кожа. Истото важи и за жените ама во обратен правец - они треба да олабаат со претерано шлапање на пудра.

Земи насади си брада низ цела фаца од колку да ставаш пудра

Машко + пудра = педерче:pos: :ija: :toe:

ako e za da pokrie bubuljica, ok, samo diskretno,a ako e bez potreba mislam sekoja zena mrazi masko napuderisano,pederski e.Jas sum zensko pa koristam malku pudra ili voopsto,mislam i zensko so mnogu pudra ne e ubavo.prirodni ubavi zenski se epten ok. I koga ke izvadi 100kg pudra ,sminkata,....:pos2: palis svetlo gleas:ija:

Marsh, pizd*i, ne poshtuem ich! Bar kazete, "PEDER SUM" pa stavajte si pudra. A ne ke se nashlapa so pudra i maskara (da, iam primeteno) nekoj i mi se ponasha dzoa "metroseksualec"... goveda!

Не ми се допаѓаат машки со пудра. Освен ако се работи за некој настап на ТВ, фотосесија и слично тогаш може. Али вака ептен неубаво ми изгледа машко со пудра.

Коректор, само за криење на мозолчињата, не ми пречи. А пудра исто како жените што ставаат, некако педерски ми делува...

mene mi imaat staveno pudra :) ali na zaebancija i posle toa morav da se banjam :):)

машко + пудра = педерче
машко + пудра + маскара (имат и такви ) = педериште

Ne koristam, no kako sto rekoa pogore, priznavam vo minimalni kolicini...onaka diskretno kolku da ne se zabelezi. Ne deka e pedersko, tuku ne mi ubavo, nema smisla. Od druga strana, da setam niz grad i da gledam nekoj ko parce pica da mu stavile ne liceto, nejakm. Fala bogu, nemam (seriozni) problemi so kozata

кратко и јасно
луѓе кои патат од комплекси
а подолго и поопширно
педери

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom