Абе, ти ова озбилно?Друже не ме зафркавај кога си видел некоја топ женска да се влече со некој си запрепастен (освен ако нема пари типот тогаш ќе ги видиш еден куп), мислам сега да се обидуваме да си докажеме дека надворешниот изглед не е битен туку внатрешниот кога добро знаеме дека не е така и добро знаеме што приметуваме кај луѓето. И знаеш дека ако ти дојде некое мило и симпатично девојче на гз ќе паднеш да ја услужиш (и нема да ти биде гајле дали има iq од 190 или одвај 60). Како што реков погоре ќе отворам нова тема за ова и ќе дискутираме таму да не ја труеме веќе оваа.
(само што приметив дека имаш 11 години ќе видиш кога ќе потпораснеш)
Отчет давам од темава со овој пост , а напоменав и во другата.Друже не ме зафркавај кога си видел некоја топ женска да се влече со некој си запрепастен (освен ако нема пари типот тогаш ќе ги видиш еден куп), мислам сега да се обидуваме да си докажеме дека надворешниот изглед не е битен туку внатрешниот кога добро знаеме дека не е така и добро знаеме што приметуваме кај луѓето. И знаеш дека ако ти дојде некое мило и симпатично девојче на гз ќе паднеш да ја услужиш (и нема да ти биде гајле дали има iq од 190 или одвај 60). Како што реков погоре ќе отворам нова тема за ова и ќе дискутираме таму да не ја труеме веќе оваа.
(само што приметив дека имаш 11 години ќе видиш кога ќе потпораснеш)
Ова во гратчето Gaywill ли е нормално и се поистоветува со машки свет ?Приметувам дека еве се почесто и почесто машките користат козметички производи. Ме интересра дали и што користите од козметичките производи.
(не мора да се ограниуваме на козметички производи, може и некој други работи како чупкање веѓи и сл. работи кои порано се поистоветуваа само со девојките а денес се повеќе се поистоветуваат и со машкиот свет)
Еве јас на пример користам доста козметика се депилирам, под мишки се бричам, користам често пудро, маскара за освежување на лице, маскара за затегнување на лице, биоспет (за раце кога треба да јадам надвор), одвреме навреме ги чупкам веѓите, парфеми фала богу (Mexx perspective momentalno), антидезодоранс редовно.