Машки кои козметички производи ги користите

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Сапун за раце течен. Паста за заби. Афтершејв, Шампо за коса, гел за тело. Стик.

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Друже не ме зафркавај кога си видел некоја топ женска да се влече со некој си запрепастен (освен ако нема пари типот тогаш ќе ги видиш еден куп), мислам сега да се обидуваме да си докажеме дека надворешниот изглед не е битен туку внатрешниот кога добро знаеме дека не е така и добро знаеме што приметуваме кај луѓето. И знаеш дека ако ти дојде некое мило и симпатично девојче на гз ќе паднеш да ја услужиш (и нема да ти биде гајле дали има iq од 190 или одвај 60). Како што реков погоре ќе отворам нова тема за ова и ќе дискутираме таму да не ја труеме веќе оваа.

(само што приметив дека имаш 11 години ќе видиш кога ќе потпораснеш)
:pos: :pos: Абе, ти ова озбилно? :pos:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Друже не ме зафркавај кога си видел некоја топ женска да се влече со некој си запрепастен (освен ако нема пари типот тогаш ќе ги видиш еден куп), мислам сега да се обидуваме да си докажеме дека надворешниот изглед не е битен туку внатрешниот кога добро знаеме дека не е така и добро знаеме што приметуваме кај луѓето. И знаеш дека ако ти дојде некое мило и симпатично девојче на гз ќе паднеш да ја услужиш (и нема да ти биде гајле дали има iq од 190 или одвај 60). Како што реков погоре ќе отворам нова тема за ова и ќе дискутираме таму да не ја труеме веќе оваа.

(само што приметив дека имаш 11 години ќе видиш кога ќе потпораснеш)
Отчет давам од темава со овој пост , а напоменав и во другата.
Ако целна група ти се спонзоруши и едвај-легални блондинки со штикла 20цм и сукња која практично не пробува ништо , да , тогаш слободно користи си пудри и римели и руменило за образи .
Ама ќе се изненадиш колку лошо тие изгледаат без шминката, па и да ги „добиеш“ ќе ги шутнеш за време на лето (базен , одмор итн...).

А за нас неатрактивните , нетрендовски расположени и несредени ќе останат интелигентните и слатки дами.
Па да , нема потреба да го потрошам животот на личности кој повеќе се грижат за надворешниот изглед отколку за градењето на своето јас, се надевам дека еден ден ќе сватиш дека карактерот е убавината , се останато е една пластична хирургија подалеку.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.756
Поени од реакции
5.018
Axe

Dark Temptation

A chocolate-smelling fragrance; advertising implies that because women like chocolate, they will find men who smell of chocolate irresistible:nesum::tapp:

Член од
12 март 2010
Мислења
389
Поени од реакции
42
Барав да купам млеко за тело за мажи, повеќе од дерматолошко медицински отколку од козметички причини, ама кај нас такво нешто нема. Се чудеа што е тоа продавачките. Па зедов од нивеа, нај умисекс ми мирисаше.

Член од
9 ноември 2009
Мислења
326
Поени од реакции
56
Читам и се чудам какви луѓе има. Па што има лошо ако машко се грижи да изгледа убаво и користи најразлични работи кој тоа ќе му го дозволат. Значи и јас се депилирам, чупам (обликувам веѓи), користам тоник за чистење на лицето, помада за лице. во план ми е да одам на козметичар да користам и маска за лице, и да направам разни други работи (за да ги неутрализирам знаците на стареење) како одминува времето. И сето тоа не го правам за да имам повеќе девојки, затоа шти таа што ме сака ќе ме сака и исчупан и со веѓи, и недепилиран и депилиран. Тоа го правам само за мене. Многу поубаво се чуствувам кога сум среден, и чудно некако сум порасположен. Читав една статија (на која и верувам) дека мажите се многу посреќни после бричење, средување на козметичар.
И на крај сакам да кажам средувањето нималку не ме прави помалку маж, од мажите кој не се средуваат.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.793
Поени од реакции
12.274
Едвај чекам викенд да не се бричам, као Чича.

Член од
3 мај 2010
Мислења
163
Поени од реакции
17
Машките се подотерани и понегувани од жените. Аман бе, зарем личи машко без брада, па со кубани веѓи и пудра ? Цццц
Машкиве денес не личат на машки. Вистинските мажи имаат брада, груби раце, по некоја лузна на телото, мирисаат на пот, алкохол и цигари.
Дефинитивно денешниве машки се повеќе наликуваат на жени. Па и во облекувањето.
Тоа воопшто не е секси, туку одбивно.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Приметувам дека еве се почесто и почесто машките користат козметички производи. Ме интересра дали и што користите од козметичките производи.
(не мора да се ограниуваме на козметички производи, може и некој други работи како чупкање веѓи и сл. работи кои порано се поистоветуваа само со девојките а денес се повеќе се поистоветуваат и со машкиот свет)

Еве јас на пример користам доста козметика се депилирам, под мишки се бричам, користам често пудро, маскара за освежување на лице, маскара за затегнување на лице, биоспет (за раце кога треба да јадам надвор), одвреме навреме ги чупкам веѓите, парфеми фала богу (Mexx perspective momentalno), антидезодоранс редовно.
Ова во гратчето Gaywill ли е нормално и се поистоветува со машки свет ?
Па дали си бре свесен дека кај машко ама ептен се познава чупана веѓа уште и ако го чупала некоја која мисли дека знае што прави :pos2: се познава на километри.и ептен педерски делува
а за останативе стварчици кој ги наброја нема ни да коментирам ама ке прашам КАЈ СИ БЕ

БОКИ 13

Член од
1 декември 2009
Мислења
187
Поени од реакции
27
dezodarant koga e toplo,ponekagas ako ima potreba gel za lice i se razbira sekogas tridnevna brada.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Ги читам искажувањата и се нешто ме потсеќа на една епизода на South Park. Добро е кога се вежба не поради добар изглед туку заради здравје, добро расположение и слаба мрзеволност.
Е сега добро е да се одржува хигиена, значи туширање барем еднаш на два дена, а кога е топло може и по два пати дневно, после тоа да се стави некое стикче, без тоа да се фура филм која е марка и да се стави некој дезодоранс.
Кога се излегува, малку парфем, и тука да не се фура филм марка и слично, после бричење некој aftershave и тоа е. Значи машко да е спремно за најмногу 30 минути.
Депилирање, чупкање веѓи одење на козметичари, стилисти и што уште не, тоа оставете им го на жените.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Шампон, гел за туширање,течен сапун, паста за заби, пена за бричење, афтершејф, стик, лабело и така. :D Машко со пудра нешто најодвратно, фасада!!! :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom