Машки или женски пријател - кој повеќе може да те предаде?

Член од
25 февруари 2011
Мислења
336
Поени од реакции
88
Me interesira edna rabota, koja se odnesuva na site i na maskite i na zenskite : "Sto mislite, koj prijatel e poveren maskoto ili zenskoto, odnosno nema da te predade" ??? ova se odnesuva i na maskite i na zenskite.

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.660
Пријателе не им верувај на жените, кој гледал шехерезад знае:D Иначе се е индивидуално без разлика машко, женско...

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Има колега и колешка а другар и другарка тешко сем ако не е геј

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Најчесто ова го кажуваат тие што немаат другарки (по што се напалени ко ќумбиња ,па нормално е да немаат другарка) и криво им е што се во машко друштво нон-стоп...преку глава ми е од вакви сељачки мислења...

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Жениите имаат поголема уста...сепак зависи до карактерот :D

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Нема правило.
Според мене мешаните пријателства (машко-женски) знаат да бидат постабилни, ама не може да се генерализира кој има шанси да те предаде повеќе, затоа што во денешно време “секој е секому храна, во оваа мала савана“.

Ljupco Meljata

Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Најчесто ова го кажуваат тие што немаат другарки (по што се напалени ко ќумбиња ,па нормално е да немаат другарка) и криво им е што се во машко друштво нон-стоп...преку глава ми е од вакви сељачки мислења...
Денеска има другарство од интерес и јас не гледам ништо лошо во тоа само да те прашам јас тебе едно друго прашање па ти дај ми одговор кога некоја твоја другарка кога се омажила ти се јавила на кафе и да се видите.:facepalm:

Не бе зафатена е чува деца а мужот не ја пушта.
:pos::pos::pos:

Ljupco Meljata

Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Јас би можел да бидам пријател само треба да одам заедно на маникир од 10 до 11 на солариум од 12 до 13 и на факултет од 14 до 15 после дома да зготвам само салата со маслиново уље да држам диета и после у кафич од 18 до 24 да оговарам хехехе

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
o_O ? Јас имам 2 најверни другарки со кои сум израснат бе и имам верба во нив повеќе од било спрема кого.Инаку имам верба и во другари ама никогаш ама баш никогаш не кажувам нешто ептен приватно,дефинитивно во опцијата требало да ставите куче,папагал макар и свиња... xD

B

Black Guard

Гостин
Машкото.

Ѓорѓи Колозов не џабе викаше: во жена верба да немаш.
Дали некој е предавник или не не зависи од полот,ама јас многу лесно се спријателувам со женски ама и со машки али искуството ме научи дека машките повеќе утнуваат со исклучок на некои другари и другарки за кои би примил метак.

Kajgana Shop

На врв Bottom