Да а онаа другата : На жена тајна не кажувај ?Машкото.
Ѓорѓи Колозов не џабе викаше: во жена верба да немаш.
Најчесто ова го кажуваат тие што немаат другарки (по што се напалени ко ќумбиња ,па нормално е да немаат другарка) и криво им е што се во машко друштво нон-стоп...преку глава ми е од вакви сељачки мислења...Има колега и колешка а другар и другарка тешко сем ако не е геј
Денеска има другарство од интерес и јас не гледам ништо лошо во тоа само да те прашам јас тебе едно друго прашање па ти дај ми одговор кога некоја твоја другарка кога се омажила ти се јавила на кафе и да се видите.Најчесто ова го кажуваат тие што немаат другарки (по што се напалени ко ќумбиња ,па нормално е да немаат другарка) и криво им е што се во машко друштво нон-стоп...преку глава ми е од вакви сељачки мислења...
? Јас имам 2 најверни другарки со кои сум израснат бе и имам верба во нив повеќе од било спрема кого.Инаку имам верба и во другари ама никогаш ама баш никогаш не кажувам нешто ептен приватно,дефинитивно во опцијата требало да ставите куче,папагал макар и свиња... xDИма колега и колешка а другар и другарка тешко сем ако не е геј
Дали некој е предавник или не не зависи од полот,ама јас многу лесно се спријателувам со женски ама и со машки али искуството ме научи дека машките повеќе утнуваат со исклучок на некои другари и другарки за кои би примил метак.Машкото.
Ѓорѓи Колозов не џабе викаше: во жена верба да немаш.