Нептун - Детали на производ

Komentar za susarava i dali ima toplotna pumpa?
So toplotna pumpa e 8 kg dobar popust ima![]()
Нептун - Детали на производ
www.neptun.mk
Komentar za susarava i dali ima toplotna pumpa?
Abe ovie glupite koga gi prasav vo neptun dali ima toplotna pumpa mi rekoa nema a ovde pisuva heat pump pa mi stana cudno.So toplotna pumpa e 8 kg dobar popust ima
Ako na Beko Masinata vo specifikaciite vo Neptun prodavnicata pisuva A+ klasa znaci e so toplotna pumpaAbe ovie glupite koga gi prasav vo neptun dali ima toplotna pumpa mi rekoa nema a ovde pisuva heat pump pa mi stana cudno.
Машина за сушење, односно сушара, е основна потреба денес. Напредни и еволуирај малку, и не се копкај за 400 евра. И јас бев ко тебе, денес животот не можам да си го замислам без овој апарат.Па еве реновирање на кујната со нови плочки, кујнски работни маси, висачки елементи... Што треба друго???
Ееее така е ама во нашава земја во денешно време десетици/стотици илјади луѓе не можат да издвојат 400 евра од буџетот ни за најбитни/најнеопходни работи, а не пак за машина за сушење алишта... Не дека не сакаат да имаат машина за сушење!!!... Ама сега едно е желба, а друго е можност...Машина за сушење, односно сушара, е основна потреба денес. Напредни и еволуирај малку, и не се копкај за 400 евра. И јас бев ко тебе, денес животот не можам да си го замислам без овој апарат.
Не е препорачано алишта кои се перени со омекнувач да се сушат во сушара колку што знам.Здраво. Имаме машина за сушење на Беко и сум ПРЕЗАДОВОЛНА алиштата се меки не сакаат пеглање но нешто ме буни а тоа е што алиштата откако ке ги извадам не мирисаат на омекшивач воопшто има ли начин како да го зачувам мирисот на омекшивач
Токму така. Ако си немал нема да ти недостига ама па ако купиш ќе се чудиш, како си поминал досега без. Посебно на зима големо олеснување.Машина за сушење, односно сушара, е основна потреба денес. Напредни и еволуирај малку, и не се копкај за 400 евра. И јас бев ко тебе, денес животот не можам да си го замислам без овој апарат.
Baraj servis dodeka e pod garancija.Искуство со CANDY CSE H8A1LE-S 8кг машина за сушење со топлинска пумпа купена минатата недела додека беше на екстра попуст
![]()
Машина за сушење CANDY CSE H8A1LE-S, 8кг, 15п. А+
Heat pump Енергетска класа:А+ Капацитет:8кg 15 програми Ниво на бучење:67 dB(A) Димензии:85x60x60cmwww.neptun.mk
Малку бучна ама одлично суши... па задоволни све океј ама.... на 3тото користење почна да капе вода од страните и покрај вратничката:
Прегледај го приврзокот 311800 Прегледај го приврзокот 311799 Прегледај го приврзокот 311798
Прегледај го приврзокот 311797 Прегледај го приврзокот 311795
Филтрите редовно чистени после секое сушење...
И резервоарот редовно празнет пошо засега се користи во салон па не е врзана на одвод.
Не беше преполнета ич....
Прегледај го приврзокот 311796
Од што може да биде?
Некој искуства?
Другар шо направи го реши проблемот со водата?Baraj servis dodeka e pod garancija.
Другар шо направи го реши проблемот?Baraj servis dodeka e pod garancija.
Ако прашуваш за мојот проблем.... да, се реши со перење на повисока центрифуга.Другар шо направи го реши проблемот со водата?
Јас кога се распрашував за машина за сушење во Нептун вработениот ми рече пералната да не е под 1200вртежи зашто во спротивно повеќе мокри останува вешот и многу струја ке троши така сушаратаАко прашуваш за мојот проблем.... да, се реши со перење на повисока центрифуга.
Наводно минимумот треба да е 800 обртаи при перењето за да не се случуваат вакви работи во сушарата.
Тогаш кога протече водата од сушарата алиштата беа перени на постара машина со само 400 обртаи плус имаше перено патики кои се случува да чуваат вода во нив и после завршена центрифуга.