--**ЕмА**--
take me as i am
- Член од
- 14 ноември 2007
- Мислења
- 380
- Поени од реакции
- 11
а? не сваќам... имам обичен дигитален апарат kodak EasyShare CX7430 4.0 мегапиксели ( вака пишува на апратот не знам што значи ) лолEma, Сигурна си дека не си ги сработила мачкиве у фотошоп... или имаш апарат од иднината?
Епа таа возрасната особено е мнооооогу згодна мачка.
Голема штета што не ги има повеќе ,незнам зошто и мирисале дали од недоволна хигиена или можда мачорчето ако постигнало зрелост почнало да бележи...Обожавам мачки и сакам да ги чувам ама сега моментално имам куче,па да не ја збркам работата.Инаку имате прекрасни мачки се вљубив во тие на Ема
Голема штета што не ги има повеќе ,незнам зошто и мирисале дали од недоволна хигиена или можда мачорчето ако постигнало зрелост почнало да бележи...
Сите што чуваат мачки и кучиња се соочуваат со проблемот со влакната.Секако предходно сите треба да бидат подготвени на тоа и доколку сметаат дека не можат редовно да ги чешлаат милениците ,да ги чистат влакната од својот дом и воопшто да ја одржуваат хигиената на високо ниво,не треба да зимаат милениче.:nesum:не е до мирисањето , повеќе е ради влакната, теписите и насекаде имаше влакна од нив , дури неколку пати и во јадењето си најдов , постојано ги чистев, песок им менував ама животни како животни , мирисаат... мене искрено не ми сметаше ама на моите многу им сметаше , ептен ми е криво што ги дадовме , многу се каам инаку фала за пофалбата , стварно се прекрасни
Сите што чуваат мачки и кучиња се соочуваат со проблемот со влакната.Секако предходно сите треба да бидат подготвени на тоа и доколку сметаат дека не можат редовно да ги чешлаат милениците ,да ги чистат влакната од својот дом и воопшто да ја одржуваат хигиената на високо ниво,не треба да зимаат милениче.:nesum:
За жал прво сите тргнуваат од огромната желба да имаат мило суштество покрај себе,кое сепак е голема обврска и кога ќе се сфати дека миленикот не е само "играчка",го препуштаат само на себе,го носат некаде далеку за да неможе да се врати дома(вакви приказни еден куп сум слушнала:nenene или ги предаваат на друг сопственик
Сепак се случува некогаш и навистина да нема друг излез,освен на миленикот да му се најде нов дом....само најважно е да отиде кај луѓе кои навистина ќе се грижат за него и да не биде никако оставено на улица.
Се надевам Ема дека тоа што си морала да ги дадеш мачките ти било добра лекција и дека понатаму ќе знаеш дали си или не си во можност да земеш милениче.:smir: