Па сега му е време од парење, а мај ќе се пораѓаат.А зашто да чекам во мај? :uvo:
Зашто тогаш ќе има подмладокА зашто да чекам во мај? :uvo:
Мачката може да ги изеде, додека се мали. Внимавај.Ќе биде ли проблем МАЧКА и ЖЕЛКИ? Бидејќи чувам две желки дома! :salut:
E па исецкај ги на ситни парчиња и ќе може да ги изеде мачката :pos2:Грешиш... Овие се огромни! 3 години имаат.. поголеми од дланката ми се :pos2:
сакав да ја спарам со персиски мачор,вчера почна да бара и ја однесов и несакаше да се пари денес и е втор ден ке ја носам пак и ке видиме баш ме чуди зошто несака да се спари затоа и прашав дали може со други мачори имав слишнато дека бараат само сијамциЈас за ова првпат слушам дека Сијамските мачки несакале да се парат со други мачори осван ако не се Сијамци.
А зошто би ја парел твојата Сијамка со друга раса на мачка?
Ако сакаш јас имам Сијамски мачор, али сеуште е мал, уште неколку месеци да порасне па ако сакаш може да ги спариме.
Сијамските мачки се многу убави, незнам зошто ти твојата Сијамка би ја парел со друга раса на мачка кога може да ја париш со Сијамец и да се родат чисти Сијамски мачиња.
А зошто кога имаш чиста Сијамка не ја спариш со Сијамец, туку ја париш со Персиска ?сакав да ја спарам со персиски мачор,вчера почна да бара и ја однесов и несакаше да се пари денес и е втор ден ке ја носам пак и ке видиме баш ме чуди зошто несака да се спари затоа и прашав дали може со други мачори имав слишнато дека бараат само сијамци
nemozam macor da najdam vo blizinaА зошто кога имаш чиста Сијамка не ја спариш со Сијамец, туку ја париш со Персиска ?
Дете дај бе да му ебам матер пишувај со НОРМАЛЕН ФОНТ не сме ќори да го ебам.Иначе твој избор е дали мачор или мачка ќе земеш.1. Мачор?
2. Мачка?
--- надополнето ---
Еве го и мојот мачор (Кој живее кај тетка ми 5 години)