С
сашенко
Гостин
Пишував тука пред некое време за мачката моја лавот мој хаха :pos2:, луѓе не ми се верува ни мене и многу луѓе ми се смееја ама мачкава моја крт изеде вчера.Сум го видел и глувци и врапци да лови ама крт до сега немав видено.А и ми рекоа дека мачките не јадат кртови.Мојата мачка е посебен случај изгледа, убиец што не пробира.Од кога престанав да го хранам добро и го оставив сам да се снаоѓа и да развие инсинкт ловџиски а богами и требаше зашто не е домашна мачка дива мачка ми го донесе и го остави и си реков овоа генерации не се чувани дома и подобро ке се снајде надвор.Така и се случи внатре од мало се нервираше и бегаше и гребеше по врата.И до сега се и сешто видов да јаде ама крт не верував дека ке донесе.Искрено тешко да го има тој фатено зашто е ептен тешко да фатиш крт па си викам некој од комшиите да не го има фатено и фрлено па овој го нашол ама ми го донесе пред гаража бре луѓе и кога го видов без глава и крвав целиот ми се слоши уууууууууууф...еднаш со глушец така ми направи пред врата ми го донесе горе изгледа да се пофали и цела недела кожинката му ја влечеше по двор и си играше со неа и тоа убаво го исчистил од внатре и го издлабал и само кожинката како капут истанала хахаха.Кртов од главата го почнал хахах гадноооооо и ај да не пишувам повеќе може за домашни мачки пишуват сите со млеко што ги храните хахахах да не му се слоши на некого.Ама луѓе бе можно е мачка да јаде крт или мојов е посебен случај?Ми се изначудија сите до сега.И башка не е вакцинириано мачево како што кажав диво е и ида ја искористам оваа прилика да ми каже некој каде има ветеринар по скопјево да го однесам и да го шприцнат...мада е поздраво и од мене зашто правилно се храни без вештачка храна се природно јаде ![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)